Σύσκεψη για το Πάρκο Τρίτση στο ΥΠΕΚΑ

Σύσκεψη για το Πάρκο Τρίτση πραγματοποιήθηκε υπό τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη.

Κατά τη διάρκειά της, συζητήθηκαν αναλυτικά οικονομικά και διαχειριστικά θέματα που υφίστανται και υπήρξε ανταλλαγή απόψεων προκειμένου να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις.

Σημειώνεται πως το ΥΠΕΚΑ έχει ήδη προχωρήσει σε εξυγίανση των οικονομικών του Φορέα, έχοντας τακτοποιήσει εκκρεμότητες του παρελθόντος, στοχεύοντας στην οριστική αποπληρωμή όλων των χρεών.

Επιπλέον, σε συνεργασία με την Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση προωθείται η βέλτιστη λύση, όσο το δυνατόν πιο άμεσα, της καλύτερης λειτουργίας του Φορέα, υπό την εποπτεία της κεντρικής διοίκησης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρώην Προέδρος της Βουλής και Βουλευτής Β’Αθήνας, Απόστολος Κακλαμάνης, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, Κ. Παπαντωνίου, ο Δήμαρχος Ιλίου, Ν. Ζενέτος, η Αντιδήμαρχος του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Μαρία Παπαναγιωτάκη, η Γενική Γραμματέας ΥΠΕΚΑ, Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Ειδικός Γραμματέας Υδάτων, Κωνσταντίνος Τριάντης και υπηρεσιακά στελέχη που ασχολούνται με το θέμα.

 

Διαβάστε επίσης