Σητεία – Μητσοτάκης: Η χώρα χρειάζεται πάνω από όλα σταθερή κυβέρνηση

«Χρωστούσα αυτή την επίσκεψη», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στους συγκεντρωμένους που τον περίμεναν με λουλούδια

Για την ανάγκη της χώρας να έχει μία ισχυρή κυβέρνηση μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια χαιρετισμού του σε πολίτες που τον υποδέχθηκαν στη Σητεία. Σημειώνεται πως η Σητεία είναι ο πρώτος προορισμός του κ. Μητσοτάκη στην Κρήτη, την οποία και θα διασχίσει από άκρη σε άκρη σε 48 ώρες.

«Χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή μία ισχυρή κυβέρνηση, η οποία να μπορεί να διαφυλάξει τα γεωπολιτικά συμφέροντα της χώρας, να υπερασπιστεί την εθνική κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα. Και, κυρίως, χρειαζόμαστε μία ισχυρή κυβέρνηση για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε, να τρέξουμε πιο γρήγορα τον δρόμο των μεγάλων αλλαγών στην οικονομία, στην υγεία, στην παιδεία, στην πράσινη μετάβαση», επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Παράλληλα, τόνισε τη βεβαιότητά του ότι στην κάλπη της 25ης Ιουνίου οι Έλληνες πολίτες θα επιβεβαιώσουν, με ακόμα πιο δυνατό τρόπο, την επιλογή που έκαναν στην κάλπη της 21ης Μαΐου: Νέα Δημοκρατία ισχυρή και αυτοδύναμη. Ο κ.Μητσοτάκης πρόσθεσε ότι η ΝΔ ήταν νικήτρια στις εκλογές της 21ης Μαϊου, ενώ «ηττημένοι ήταν αυτοί που πίστευαν ότι μπορούσαν να σας ξανακοροϊδέψουν όπως το έκαναν το 2015, τάζοντάς σας πράγματα τα οποία οι ίδιοι όχι απλά δεν υλοποίησαν, αλλά έκαναν ακριβώς τα ανάποδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα