«Σιχαμένα κοράκια και τσίρκα του Ηλιάδη»

Ο Άρης δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, «φιγουράροντας» στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του οργανωμένου συνδέσμου της ομάδας «Super 3».

Μέσω αυτής καλούν τους παίκτες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που έχει η φανέλα ενώ επιρρίπτουν ευθύνες για την πενιχρή βαθμολογική συγκομιδή στις διαιτησίες που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα η ομάδα.

Επιπλέον, από το κάδρο των ευθυνών δεν θα μπορούσε να λείψει ούτε η διοίκηση Ηλιάδη καλώντας τον ίδιο και τους… συνεργάτες του να ξυπνήσουν γιατί η υπομονή των οπαδών εξαντλήθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα θα θέλαμε να εκφράσουμε τη στήριξη και την πίστη μας στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό team για τις δυνατότητες τους. Είμαστε σίγουροι ότι στο βαθμό που περνάει από τα πόδια τους θα ανατρέψουν την κατάσταση. ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ:

Παίζετε σε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΟ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΤΟΜΑΤΑ. Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως, δεν περνάν στην αστεία Ελλάδα όλα από τα πόδια των ποδοσφαιριστών.

Σιχαμένα κοράκια και εντολοδόχοι μας έχουν στερήσει ήδη αρκετούς βαθμούς. Η ομάδα έχει διοίκηση σε ΠΑΕ και ΚΜΑ που από μόνοι τους μοστραρίστηκαν και ζήτησαν την ψήφο του κόσμου, άρα κατ’ επέκταση και την εκλογή τους.

Κύριε Ηλιάδη και λοιπά τσίρκα – θεσμοί του ΑΡΗ ΞΥΠΝΗΣΤΕ… έχετε στο ακέραιο την ευθύνη για οτιδήποτε γίνεται ή δεν γίνεται στην ομάδα. Τα κωλομπαριλίκια και οι ευλογίες που δίνονταν κάποτε τελείωσαν… ή καλύτερα τις τελειώσαμε…

Κανένας δεν χώνεται στα πόδια σας να σας πει τι θα κάνετε. Κόψτε το λαιμό σας και κάντε ό,τι χρειάζεται για να μην έχουμε γλέντια. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ.

ΥΓ. Στήριξη στην ομάδα αδέρφια μέχρι τέλους. Μην ξεχνάτε τι πήγε να γίνει πέρσι στην Βέροια. Δεν θα δώσουμε άλλοθι σε κανέναν για να ρίξει το φταίξιμο αλλού…

ΥΓ2: Προχωράμε πιο ενωμένοι από ποτέ… Όταν παίζετε μαζί μας θα έχετε και τις συνέπειες.

ΥΓ3: Κι εσείς παλαιότερες διοικήσεις , ειδικά από το 2004 και μετά, και οι χειροκροτητές σας, μην ξανοίγεστε γιατί ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΕΔΩ.. ΛΕΣΙΑ… ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – SUPER 3».

Διαβάστε επίσης