ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: “Με επιθετική τακτική να πάρουμε πίσω τους ψηφοφόρους μας από τον ΣΥΡΙΖΑ”

“Είμαστε υπεύθυνη δύναμη και δεν έχουμε την πρόθεση να αφήσουμε τη χώρα ακυβέρνητη, αλλά όχι με οποιαδήποτε κυβέρνηση, γιατί ούτε ο Αλέξης Τσίπρας ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελούν λύση». Αυτό τονίζει ο βουλευτής Α΄ Αθηνών του Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης σε συνέντευξη του στο «Έθνος» για την στάση του ΚΙΝΑΛ την επομένη των εκλογών.

Ο κ. Σκανδαλίδης προβλέπει ότι οι εκλογές, μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή «σε πολιτικό χρόνο ρευστών εξελίξεων και με τη συσσώρευση κρίσιμων θεμάτων», υπογραμμίζοντας ότι «εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι» κυρίως ως προς την αξιοποίηση όλων των υπαρκτών δυνάμεων του χώρου». Ο ίδιος εκτιμά ότι «η κύρια πηγή των δικών μας ψηφοφόρων, βρίσκεται στον χώρο της αποχής και των απλών ανθρώπων που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και διαψεύσθηκαν».

Προτείνει επιθετική πολιτική στη δεξαμενή της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «θα αποδώσει καρπούς» καθώς, όπως επισημαίνει, «ο στόχος μας για την ανατροπή των σημερινών συσχετισμών, δεν είναι μόνο εφικτός αλλά απόλυτα αναγκαίος για την πορεία του τόπου από εδώ και πέρα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα