Σκέψεις Τσίπρα για… χειρουργικό ανασχηματισμό

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και του χειρουργικού ανασχηματισμού, άφησε κατά την διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου ο Αλέξης Τσίπρας.

Με αφορμή το περιστατικό με πρωταγωνίστρια την υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου και την επένδυση στο Ελληνικό, ο πρωθυπουργός έκανε σαφές πως πλέον κάθε λάθος έχει πολλαπλάσιο κόστος. «Είναι αρκετό το βάρος που καλούμαστε να σηκώσουμε μετά και την συμφωνία. Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε και την παραμικρή αστοχία. Όποιος δεν είναι σε θέση να κάνει την δουλειά του χωρίς καθυστερήσεις και με άμεσο αποτέλεσμα, να υποβάλλει την παραίτηση του» τόνισε με αυστηρό ύφος στους υπουργούς.

«Έχει πάρει φόρα και δείχνει αποφασισμένος», σχολίαζε χαρακτηριστικά συνομιλητής του πρωθυπουργού την Πέμπτη το απόγευμα. «Δεν είναι διατεθειμένος να χάσει άλλο έδαφος. Θέλει να εκμεταλλευθεί το επόμενο διάστημα για να επανακτήσει δυνάμεις», συμπλήρωσε εξηγώντας πως μεταξύ άλλων «ο πρωθυπουργός έχει δεσμευτεί ότι θα μπει ο ίδιος επικεφαλής ώστε όλα τα μεγάλα επενδυτικά πρότζεκτ να προχωρήσουν απρόσκοπτα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα