Σκηνικό εγκατάλειψης θυμίζει ο τάφος της εθνικής μας Αλίκης… (φωτο+βίντεο)

Τι υποστηρίζουν σχετικά τα μέλη της οικογένειας της αείμνηστης ηθοποιού

Μια εδώ και καιρό σπασμένη πλάκα σε χρώμα καφετί πάνω στο φθαρμένο από την πολυκαιρία λευκό μάρμαρο, όπου αναγράφεται το όνομα και η ημερομηνία θανάτου της από την οποία μάλιστα λείπουν γράμματα και αριθμοί.

Εκεί όπου θάφτηκε μετά την αναχώρησή της για το τελευταίο «ταξίδι»…

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η Αλίκη μας.

Η εικόνα που εμφανίζει σήμερα ο τάφος της εθνικής μας σταρ, παραπέμπει περισσότερο σε σκηνικό εγκατάλειψης παρά στην τελευταία κατοικία της πάντα χαμογελαστής, ταλαντούχας Αλίκης. Δυστυχώς.

Το γεγονός αυτό έχει εξοργίσει φανατικούς θαυμαστές της, οι οποίοι προσπαθούν να κρατούν καθαρό τον τάφο και πηγαίνουν λουλούδια.

Όπως γράφει η «Espresso», η γνωστή τρανσέξουαλ Τάνια Κέλλυ που επισκέπτεται συχνά τον τάφο,  αναφέρει: «Είναι ντροπή. Πέντε – δέκα θαυμαστές να βάζαμε από 50 ευρώ θα φτιάχναμε το σπασμένο μάρμαρο. Δεν αξίζει τέτοια εγκατάλειψη».

Από την πλευρά του ο αδελφός της Αλίκης, Τάκης Βουγιουκλάκης αναφέρει ότι υπάρχει άνθρωπος που περιποιείται το μνήμα σε μηνιαία βάση: «Την πλακέτα την έχουμε αλλάξει δύο φορές. Αφού είναι σπασμένη θα φροντίσουμε να την αλλάξουμε πάλι», σημειώνει.

Ο άλλος αδελφός της Αλίκης, Αντώνης, αναφέρει πως δεν πρόκειται για κάποια μεγάλη καταστροφή τονίζοντας ότι η οικογένεια περίμενε να φτιάξει ο καιρός για να κάνει τις απαιτούμενες επιδιορθώσεις.

Ποιος λέει αλήθεια και ποιος… ψέματα; Δεν είμαστε εμείς εκείνοι που θα το κρίνουν.

Αυτό, όμως που βλέπουμε σίγουρα, είναι μια εδώ και καιρό σπασμένη πλάκα σε χρώμα καφετί πάνω στο φθαρμένο από την πολυκαιρία λευκό μάρμαρο.

Εκεί, όπου κείται το χαμογελαστό κορίτσι και η μεγάλη πρωταγωνίστρια που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν….

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα