Σκληρή ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ κατά ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ απαντά στις δηλώσεις του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρη Στρατούλη, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, περί μαύρης και ανασφάλιστης εργασίας. «Η άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να δεχθεί τις μειώσεις τιμών στα φάρμακα, καταγράφηκε ως γκάφα ολκής στη συνείδηση των πολιτών» υπογραμμίζει το κόμμα της συγκυβέρνησης.

«Παρόλα αυτά», συνεχίζει το ΠΑΣΟΚ, «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το βάζει κάτω. Φαίνεται ότι τα παθήματα δεν του γίνονται μαθήματα».

«Χθες στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, οι εκπρόσωποι του ζήτησαν με ανεύθυνο τρόπο να επιβάλλονται πρόστιμα διαφορετικών ταχυτήτων μεταξύ των επιχειρήσεων που τιμωρούνται για ανασφάλιστη και μαύρη εργασία», σημειώνει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ και προσθέτει:

«Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι μπορεί να υποκρίνεται και να κοροϊδεύει όλες τις πλευρές:

– Τους εργαζόμενους κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι κάνει πλάτες στους εργοδότες – και τους εργοδότες ότι δήθεν θα παρέμβει για να πέσουν στα «μαλακά» όταν παραβιάζουν τους νόμους».

«Τελικά το όραμα της δήθεν «νέας ριζοσπαστικής αριστεράς» είναι να ψαρεύει στα θολά νερά, να μην αλλάζει τίποτα, στην υπηρεσία του λαϊκισμού, της δημαγωγίας και του παλαιοκομματισμού. Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ θα πει καθαρά στον ελληνικό λαό αν για την μαύρη ανασφάλιστη εργασία πρέπει να επιβάλλονται πρόστιμα και πόσο», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης