Σκοπιανοί παραδίδουν μαθήματα «Μακεδονικής» γλώσσας σε Έλληνες!

Η Ελληνική κυβέρνηση μένει ατάραχη και άπραγη, με την παραχώρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Τόλμησε να παραδώσει όχι μόνο το ένδοξο όνομα της Μακεδονίας, αλλά και την γλώσσα σε έναν λαό που μέχρι πριν λίγους μήνες δεν είχε ταυτότητα.

Τελευταίο «χτύπημα» από τους Σκοπιανούς είναι η παρακάτω αγγελία εργασίας. Όπως θα διαβάσετε, ένας… «μακεδόνας» φιλόλογος παραδίδει μαθήματα… μακεδονικής γλώσσας στους Έλληνες, εννοώντας τη γλώσσα των Σκοπίων:

Ιδιαίτερα μαθήματα Μακεδονικής γλώσσας…Μακεδόνας φιλόλογος, αριστούχος του Πανεπιστημίου των Σκοπίων (Saints Cyril and Methodius University of Skopje), παραδίδει μαθήματα Μακεδονικής γλώσσας σε Έλληνες, ατομικά ή σε γκρουπ. Τιμές φιλικές.

Τι αναγνώρισε ο Τσίπρας; Ότι όλοι οι Σλάβοι σκοπιανοί θα ονομάζονται Μακεδόνες. Ούτε καν Βορειομακεδόνες. Μακεδόνες σκέτο.

Τι άλλο αναγνώρισε; Ότι η γλώσσα που μιλάνε, ένα βουλγάρικο ιδίωμα, ονομάζεται Μακεδονική. Ούτε καν βορειομακεδονική. Μακεδονική σκέτο.

Άρα ο κ. Ζλάτκο – Παρμενίων Ιβάνοβιτς είναι Μακεδόνας με τη σφραγίδα του Τσίπρα και διδάσκει Μακεδονικά σε… Έλληνες

Πέρα από τους ισχυρισμούς του κ. Τσίπρα ότι προβλέπεται (με τη διαδικασία των… αστερίσκων, που με την πάροδο του χρόνου ξεθωριάζουν) ότι η γλώσσα της «Βόρειας Μακεδονίας» αναγνωρίζεται ότι είναι η «μακεδονική», αλλά με τη «διευκρίνιση» ότι ανήκει στην ομάδα των νοτίων σλαβικών γλωσσών, είναι πλέον βέβαιο ότι, πριν καν στεγνώσει το μελάνι των υπογραφών, όλος ο κόσμος θα παραδέχεται ότι σε αυτή τη χώρα οι πολίτες μιλάνε «μακεδονικά».

Διαβάστε επίσης