«Σκότωσαν την κόρη μου όπως την Ελένη Τοπαλούδη»

Ξέσπασε η μητέρα της 22χρονης φοιτήτριας που το 2016 πήδηξε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

«Δεν κοιμάμαι πια. Βλέπω στην Ελένη Τοπαλούδη την κόρη μου. Ακούω τη φωνή της να μου λέει: “Και εγώ έτσι έφυγα, βρες τους και βάλε τους φυλακή”. Η Θεσσαλονίκη και τα Γιαννιτσά κρύβουν μυστικά. Πλέον έχουμε εικόνα για το πώς έφυγε από τη ζωή η κόρη μου».

Μάλιστα πριν λίγες μέρες απειλούσε να αυτοκτονήσει, προσπαθώντας να βρει έναν τρόπο πίεσης προς τη Δικαιοσύνη ώστε να προχωρήσει η υπόθεση της κόρης της που έχει μείνει στάσιμη.

«Δεν ήθελε να υποκύψει στα καθάρματα που την εκβίαζαν, γιατί ήθελε να ζήσει μία κανονική ζωή. Αυτοί, όμως, είχαν άλλα σχέδια και φρόντισαν να φανεί σαν αυτοκτονία. Πράγμα που δεν θα έκανε ποτέ η Γαλήνη μου» λέει στη RealNews.

Η γυναίκα καταγγέλλει τη δράση κυκλώματος εκβιαστών στη Θεσσαλονίκη και στα Γιαννιτσά, το οποίο όπως επισημαίνει χρησιμοποιεί την ίδια μέθοδο με τους κατηγορουμένους για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

«Είμαι σίγουρη ότι υπάρχει κύκλωμα που γνώριζε και φρόντισε να κλείσει το στόμα της Λίνας μου. Όταν έμαθα για την υπόθεση της Ρόδου, είπα μακάρι και στο παιδί μου να αντιδρούσε έτσι η Αστυνομία, αλλά εγώ δεν είχα δύναμη να πάρω γνωστούς δικηγόρους και να φωνάξω στα κανάλια» τόνισε.

«Η Ελένη είναι παράδειγμα για το πως φέρονται σε ένα νέο κορίτσι τα κτήνη. Σκότωσαν τη Γαλήνη μου όπως την Ελένη. Αλλά στη δική μας περίπτωση φέρθηκαν έξυπνα. Καλύφθηκαν» είπε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα