Σκότωσε την κόρη του γιατί είχε δεσμό με Αφγανό

Oικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την Κέρκυρα, αφού ΄ένας πατέρας σκότωσε την 29χρονη κόρη του, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί.  Ο παιδοκτόνος ομολόγησε τελικά την αποτρόπαια πράξη του στις Αρχές.

Η άτυχη κοπέλα αγνοείτο για δύο 24ωρα και η εξαφάνισή της δηλώθηκε στην Αστυνομία το πρωί της Τετάρτης από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σορός της 29χρονης φέρεται πως βρέθηκε θαμμένη κοντά στο σπίτι της, στην περιοχή της Αλεπούς Κέρκυρας, ενώ από την αρχή βασικός ύποπτος για τη δολοφονία ήταν ο πατέρας της, ο οποίος κρατείτο από την πρώτη στιγμή έως να ομολογήσει τελικά την αποτρόπαια πράξη του.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, εκείνος ήταν αυτός ο οποίος έδωσε στους αστυνομικούς τα στοιχεία που οδήγησαν στο σημείο στο οποίο βρέθηκε η σορός της 29χρονης και γι’ αυτό θεωρήθηκε ύποπτος.

Ο πατέρας δολοφόνησε την ίδια του την κόρη διότι δεν ενέκρινε τη σχέση της, καθώς η 29χρονη φέρεται να διατηρούσε δεσμό με έναν άνδρα, ο οποίος έχει καταγωγή από το Αφγανιστάν. Μάλιστα, αυτό ήταν η αιτία για πολύ συχνούς καβγάδες μεταξύ τους στο σπίτι.

Πάλεψε για πολλή ώρα για τη ζωή της

Σοκάρει η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση μιλώντας για το έγκλημα στην Κέρκυρα, όπου πατέρας χτύπησε μέχρι θανάτου την κόρη του γιατί δεν ενέκρινε τη σχέση της με Αφγανό.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση ανέφερε πως τα χτυπήματα ήταν πολλαπλά, ενώ η άτυχη κοπέλα πάλεψε για πολλή ώρα για τη ζωή της αλλά δεν κατάφερε να μείνει ζωντανή.

Επίσης, η ιατροδικαστής τόνισε πως τα χτυπήματα δείχνουν πάθος και μίσος, κάτι που καθιστά ακόμη πιο σοκαριστική την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης