Σκοτούρες με ονοματεπώνυμο για 7 «γαλάζιους» στην Α΄ Αθήνας

«Α» TOP SECRET - Όλα τα άπλυτα στη φόρα

Σας τα έχει ξαναγράψει ο Κίτσος για τον «σκοτωμό» που προβλέπεται να γίνει στις επόμενες εκλογές στην Α΄ Αθήνας, αλλά η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης που έλεγαν και οι αρχαίοι ημών… κοριοί.

Ως γνωστόν στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν, η τρίτη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας με περισσότερους από 475.000 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους (την ξεπερνούν μόνο ο βόρειος και ο νότιος τομέας της Β΄ Αθήνας) θα έχει διαθέσιμες προς… κατάκτηση 13 και όχι 14 έδρες, όπως μέχρι σήμερα.

Όπερ μεθερμηνευόμενον, κάποιος από τους επτά «γαλάζιους» που στις τελευταίες εκλογές πήραν το κοινοβουλευτικό εισιτήριο από την Α΄ Αθήνας, εν προκειμένω η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Θάνος Πλεύρης, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Άγγελος Συρίγος, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Φωτεινή Πιπιλή, κινδυνεύει να μείνει εκτός νυμφώνος.

Όχι βέβαια ότι οι υπόλοιποι έξι μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι, διότι, αν επαληθευτούν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, θα έχουν δύο επιπλέον δυνατούς διεκδικητές.

Ο ένας είναι το πλέον επιτυχημένο στέλεχος της κυβέρνησης, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, και ο άλλος ο «μπαρουτοκαπνισμένος» Δημήτρης Αβραμόπουλος, αν ο πρώην επίτροπος της Ε.Ε. δεν επιλέξει (ή επιλεγεί) όπως λέγεται για το ψηφοδέλτιο του Επικρατείας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα