Σκούπα πρέπει να πάρει ο Μαρινάκης

Τα λάθη του μεταγραφικού σχεδιασμού πλήρωσε ακριβά ο Ολυμπιακός. Γιατί πήρε παίκτες-ονόματα δίνοντας σημαντικά ποσά, αλλά στο γήπεδο δεν προσέφεραν τίποτα. Χαρακτηριστικότερα τα παραδείγματα του Βρσάλικο και του Μαρσέλο από τους οποίους ο Ολυμπιακός περίμενε ότι θα δώσουν το κάτι παραπάνω.

Ο Κροάτης ήδη αποχαιρέτισε το λιμάνι, όπου είχε έλθει με τυμπανοκρουσίες. Ο Κροάτης μπακ αγωνίστηκε σε εννέα αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Τις περισσότερες τις μέτρησε στο Europa League (4), ενώ συνολικά αγωνίστηκε 664 λεπτά Είχε υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2025 το περασμένο καλοκαίρι, αλλά έφυγε κακήν κακώς, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με τα πόδια του και ήταν μονίμως τραυματίας, ή δεν μπορούσε να βγάλει ματς όταν αγωνιζόταν. Ο 30χρονος δεξιός μπακ τουλάχιστον αποχώρησε με φιλικό διακανονισμό.

Αντίστοιχη είναι η περίπτωση του Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος είχε ακόμη μικρότερη προσφορά. Έφθασε σαν ήρωας στον Πειραιά και οι φίλοι του Ολυμπιακού του επιφύλαξαν υποδοχή τύπου… Ντέταρι, αλλά αποδείχθηκε πως πλέον μεγάλη του αδυναμία δεν είναι το ποδόσφαιρο, αλλά το φαγητό.

Οι δυο περιπτώσεις ήταν κραυγαλέες, ενώ υπήρξαν και άλλες μεταγραφές κάκιστες που θα πρέπει να οδηγήσουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην απόφαση να πάρει σκούπα. Γιατί σε μια περίοδο που ο Ολυμπιακός με τόσα χρήματα που μπήκαν και βγήκαν από το ταμείο του, σχεδίαζε την Ευρωπαϊκή υπέρβαση, ήλθαν απανωτές αποτυχίες που τον προσγείωσαν σε μια πραγματικότητα η οποία τον έφερε πολύ πίσω.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα