Σκουτέρης: Ξημερώματα έδινε δικαιώματα με την αθώωση του ΠΑΟΚ, τον καλεί ο Άρειος Πάγος

Αντιγράφουμε από το ρεπορτάζ «Η Δίκη στο ΟΡΕΝ» του Κυριάκου Θωμαϊδη:

Την πειθαρχική δίωξη του εφέτη και πρώην προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρη Σκουτέρη, ζήτησε η αρεοπαγίτης Διονυσία Μπιτζούνη, όπως αποκάλυψε η “Δίκη στο Open”.

«Η ανώτατη δικαστής, η οποία είναι και πρόεδρος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, καθώς επίσης και πρόεδρος του Πειθαρχικού Δικαστηρίου, μετά από επισταμένη και εξονυχιστική έρευνα, που διενήργησε σε βάρος του πρώην αθλητικού δικαστή, ζήτησε την πειθαρχική δίωξη εναντίον του, για προσβολή του κύρους της Δικαιοσύνης.

Η πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του πρώην αθλητικού δικαστή είχε ξεκινήσει, με εντολή της αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου επί τιμή και τότε Γενικής Επιθεωρήτριας Δικαστηρίων Χρυσούλας Παρασκευά.

Μάλιστα η κ. Μπιτζούνη, τον Ιούνιο 2018, είχε κάνει έφοδο στα γραφεία της ΕΠΟ και έλαβε όλα τα αντίγραφα των πειθαρχικών αποφάσεων του κ. Σκουτέρη, ενώ είχε πάρει κατάθεση και από τη γραμματέα της Επιτροπής Εφέσεων.

Το εξαιρετικά τεκμηριωμένο πόρισμα της κ. Μπιτζούνη, βρίσκεται στα χέρια του Προέδρου της Επιθεώρησης του Αρείου Πάγου, Αντιπροέδρου Γιώργου Χοϊμέ, ο οποίος θα αποφασίσει, για τη συνέχεια».

Ποιος είναι ο Δημήτρη; Σκουτέρης; Ήταν ο «αγαπημένος» του ΠΑΟΚ. Να θυμηθούμε τι έγινε το 2018; Ως πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, είχε πάρει απόφαση… ξημερώματα, αθωώνοντας τον ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρσία, προπονητή του Ολυμπιακού, πριν από το ματς της Τούμπας.

Η απόφαση του Σκουτέρη, που έμεινε στην ιστορία, πάρθηκε λίγες ώρες πριν από το ματς ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Τούμπα. Δόθηκαν πίσω οι βαθμοί τιμωρίας στον ΠΑΟΚ και εξαφάνισε την τιμωρία να γίνει το ματς χωρίς θεατές. Κι είναι γνωστό, το τι επακολούθησε με την εισβολή του Σαββίδη με το πιστόλι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα