Σοφία Μουτίδου εναντίον «GNTM»: «Μοντέλα να γίνουν, αλλά γιατί να είναι υποψήφιες μελλοθάνατες για 3 λεπτά;» (βίντεο+φωτό)

Αγανακτισμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός με την επικίνδυνη δοκιμασία των υποψήφιων μοντέλων

Την οργή και την αγανάκτησή της με αφορμή την επικίνδυνη και παράλογη (κατ’ εκείνη) δοκιμασία από την οποία πέρασαν πρόσφατα οι υποψήφιες παίκτριες του ριάλιτι μόδας «Greece’s Next Top Model» εξέφρασε στο κανάλι της στο YouTube η Σοφία Μουτίδου.

Η γνωστή ηθοποιός «άστραψε και βρόντηξε» σχολιάζοντας την παραπάνω δοκιμασία, όπου οι κοπέλες έπρεπε να περπατήσουν σε μια κάθετη πασαρέλα ύψους 30 μέτρων που ξεκινούσε από την κορυφή ενός κτιρίου.

«Αυτό το άθλιο επεισόδιο που δεν ξέρω από πού να το πιάσω. Που βάζουν τα κορίτσια να κρεμαστούν από πάνω χωρίς να σκέφτονται αν κάποιας η καρδιά δεν θα αντέξει! Δεν έχει πλάκα όταν ο άλλος φοβάται. Δηλαδή να είναι κριτήριο όποιος θέλει να γίνει μοντέλο να περπατήσει ανάποδα από μια ταράτσα; Πού βοηθάει αυτό στην πασαρέλα δεν κατάλαβα. Συγχαρητήρια στην Πόπη και την Κατερίνα από τα βάθη της καρδιάς μου που είπαν όχι στο παράλογο. Μοντέλα να γίνουν, αλλά γιατί να είναι υποψήφιες μελλοθάνατες για 3 λεπτά; Σοκ!»

«Ένα μικρό βήμα στην ταράτσα, ένα μεγάλο βήμα στο σπίτι του GNTM», ακούσαμε έναν από τους κριτές –τον Δημήτρη Σκουλό– να λέει κατά τη διάρκεια του εν λόγω επεισοδίου. Εμείς θα το παραφράσουμε, λέγοντας: «Ένα μικρό βήμα στην ταράτσα, ένα μεγάλο βήμα προς την γενικότερη κατρακύλα. Προσωπικότητας, σωματικής ακεραιότητας και παιξίματος κορώνα-γράμματα του πολυτιμότερου όλων: της ίδιας της ζωής…»

Διαβάστε επίσης