Σοφία Νικολάου: «Η πορισματική αναφορά του ΣΔΟΕ είχε προαναγγελθεί από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ»

Ξεκαθαρίζει τη θέση της η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

«Μέχρι τη στιγμή της ανακοίνωσης των ψηφοδελτίων καμιά υποψηφιότητα δεν είναι δεδομένη», είπε σήμερα Τετάρτη η πρώην ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, αναφερόμενη στην απάντηση που έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχετικά με την υποψηφιότητα της στις επόμενες εκλογές με την ΝΔ στην Εύβοια.

«Δεν κλήθηκα για εξηγήσεις»

Σε ότι αφορά την επίμαχη πορισματική αναφορά από το ΣΔΟΕ, ξεκαθάρισε πως είχε προαναγγελθεί από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον κ. Πολάκη όταν επισκέφθηκε το ΣΔΟΕ και υποστήριξε πως η εν λόγω αναφορά υποβλήθηκε βιαστικά για να δοθεί στον κ. Βαξεβάνη για να δημοσιευτεί στην εφημερίδα του, χωρίς να έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες.

«Για τον λόγο αυτό ο προϊστάμενος της Οικονομικής Εισαγγελίας, άσκησε ποινική δικογραφία σε βάρος των ελεγκτών του ΣΔΟΕ που έκαναν την αναφορά», ανέφερε η κυρία Νικολάου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Πρόσθεσε δε πως από την πορισματική αναφορά απουσίαζε ένα βασικό έγγραφο που βεβαιώνει ότι όλες οι συμβάσεις που έγιναν από την ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής την περίοδο της πανδημίας ήταν καθ’ όλα νόμιμες.

Η κυρία Νικολάου στράφηκε επίσης κατά του κυρίου Βαξεβάνη, υποστηρίζοντας πως είναι «στρατευμένος δημοσιογράφος» και «καθ΄έξιν δολοφόνος χαρακτήρων».
Τέλος και μεταξύ άλλων, η κυρία Νικολάου ήταν κατηγορηματική λέγοντας, πως «δεν κλήθηκα για εξηγήσεις και δεν σκέφθηκα να παραιτηθώ από υποψήφια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα