Σοκ! 10χρονος άφησε έγκυο 13χρονη και θέλουν να παντρευτούν! (φωτό)

Μια απίστευτη ιστορία κάνει το γύρο του διαδικτύου για ένα ζευγάρι ανηλίκων που άφησαν όλους με… το στόμα ανοιχτό!

Της Βίκυς Καλοφωτιά

Ειλικρινά δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας, διαβάζοντας σε δημοσίευμα του ξένου Τύπου για την ιστορία ενός ζευγαριού ανηλίκων στη Ρωσία, που η ιστορία τους δεν μοιάζει με καμιά άλλη από όσες έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα, γιατί η περίπτωσή τους είναι πέρα από κάθε (αρρωστημένη) φαντασία.

Όπως μετέδωσαν τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, ένα 13χρονο κορίτσι έμεινε έγκυος από ένα αγόρι 10 ετών(!), και μάλιστα όχι μόνο δεν σκέφτονται ότι μετά από όλο αυτό, η παιδική τους ηλικία αποτελεί πλέον παρελθόν, αλλά δίνουν την εντύπωση ότι μάλλον δεν έχουν συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης, αφού σκέφτονται ακόμη και να παντρευτούν και να δημιουργήσουν οικογένεια σε αυτήν την ηλικία(!).

Τα δυο παιδιά φοιτούν σε διαφορετικό σχολείο, στην επικράτεια Krasnoyarsk, στη Σιβηρία, αλλά διατηρούσαν φιλική σχέση από πολύ νωρίς. Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στην ρωσική ιστοσελίδα “TBK”, το μικρό κορίτσι σχεδιάζει να κρατήσει το έμβρυο και μάλιστα έχει την πλήρη στήριξη της οικογένειάς της.

Άμεσες ήταν οι ενέργειες τόσο της αστυνομίας -προκειμένου να διερευνηθούν όλες οι λεπτομέρειες της υπόθεσης- όσο και η διαβεβαίωση του σχολείου όπου φοιτά η ανήλικη μέλλουσα μητέρα, ότι ως φορέας θα προσφέρει ό,τι χρειαστεί για την φροντίδα της.

Όσο για επιπλέον στοιχεία για το προφίλ του ανήλικου αγοριού, δεν υπάρχουν προς το παρόν νεότερα παρά μόνο ότι στον προσωπικό λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται ως «παντρεμένος», όπως και η σύντροφός του(!).

Ωστόσο, ένας ντόπιος παιδίατρος με το όνομα Nikolai Skorobogatov, εξέφρασε αμφιβολίες για το αν τελικά το αγόρι είναι όντως ο πατέρας του εμβρύου, αφήνοντας υπόνοιες ότι ίσως ο πραγματικός «δράστης» να θέλει να του φορτώσει την κατηγορία για την παραπάνω πράξη. Συμπλήρωσε ακόμη ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να διαπιστωθεί πολύ εύκολα, υποβάλλοντας τους εμπλεκόμενους στην πραγματικά συγκλονιστική υπόθεση, σε τεστ DNA.

Αλήθεια ή ψέματα όσον αφορά την πατρότητα του εμβρύου που κυοφορεί η 13χρονη, ένα είναι δυστυχώς το ζητούμενο: ότι κανένα από τα δύο αυτά παιδιά δεν θα είναι πια ποτέ ξανά όπως ήταν πριν.

Ποτέ ξανά δεν θα είναι παιδιά…

Διαβάστε επίσης