Σοκ απ’ το γιατρό του Μαραντόνα: «Ήθελα να του πω “Το μουν… της μάνας σου γέρο”»

Νέες σοκαριστικές συνομιλίες που αφορούν τον Ντιέγκο Μαραντόνα βλέπουν το φως το δημοσιότητας, με τα λεγόμενα του προσωπικού του γιατρού, Λεοπόλντο Λούκε να προκαλούν αλγεινή εντύπωση.

Το Infobae δημιούργησε ένα ειδικό αφιέρωμα για τις τελευταίες στιγμές του «Θεού» της μπάλας και τον τρόπο, με τον οποίο του συμπεριφέρονταν ο γιατρός του, Λεοπόλντο Λούκε κι οι συνεργάτες του.

Στο ντοκιμαντέρ υπάρχουν αποκλειστικές μαρτυρίες αλλά και συνομιλίες «φωτιά» που καίνε ακόμα περισσότερο τον προσωπικό γιατρό του, ο οποίος συνομιλεί με τον Νικόλας Ταφαρέλ (κινησιολόγο του Μαραντόνα) και τον Τσάρλι Ιμπάνιες (πρώην βοηθό του Μαραντόνα).

Ο φίλος του Μαραντόνα, Μαριάνο Ισραέλιτ, αναφέρει ότι: «Το αλκοόλ στο σπίτι το χειριζόταν ο Τσάρλι. Χωρίς να του το ζητήσει του έδινε μια Corona στο τραπέζι. Προφανώς, αν δώσεις μια μπύρα σε κάποιον που είναι εθισμένος θα την πιει σε πέντε δευτερόλεπτα και θα ζητήσει κι άλλη».

Ο Λούκε μάλιστα σε ένα από τα ξεσπάσματα του, ακούγεται να λέει στους συνεργάτες του για το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπιζε ο Μαραντόνα ότι: «Ενθουσιάστηκα, νόμιζα ότι τον βοηθούσα αλλά με πρόδωσε. Ένιωσα σαν ηλίθιος, ήθελα να του πω “Το μουν… της μανας σου γέρο, δεν μπορείς καν να σταματήσεις, είσαι πιο μόνος κι από αράχνη, ούτε οι κόρες σου δεν σου μιλάνε”. Αυτό ήθελα να του πω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα