Σοκ από τη νοσοκόμα του Μαραντόνα «Οι γιατροί δεν έκαναν τίποτα για να ζήσει»

Σοκ. Το γιατρό Λεοπόλδο Λούκε δείχνει υπεύθυνο για το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα η νοσηλεύτρια που ήταν δίπλα του στις τελευταίες στιγμές της ζωής του. Μάλιστα μέσω του δικηγόρου της ήταν απόλυτη ότι ο Μαραντόνα θα ζούσε αν ακολουθούσε τη σωστή θεραπεία.

Οι καταγγελίες για λάθη και παραλήψεις που οδήγησαν στον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα έγιναν σήμερα από τον Ροδόλφο Μπάκε, δικηγόρο της νοσηλεύτριας που ήταν στο πλευρό του τις τελευταίες μέρες.

«Η πελάτισσά μου δεν μπορούσε να του χορηγήσει τη φαρμακευτική αγωγή του. Έκανε μόνο ό,τι της έλεγαν ο γιατρός και ο ψυχίατρός του. Ο Ντιέγκο ήταν εξαρτημένος, αλλά έπαιρνε μόνο τα χάπια για το ψυχιατρικό του πρόβλημα. Αυτό του προκαλούσε ταχυκαρδία. Η καρδιά του έκανε έξτρα δουλειά που δεν μπορούσε να την αντέξει. Υπήρχε αμέλεια και απροσεξία στη θεραπεία του. Όταν έφυγε από το νοσοκομείο ήταν λάθος να πάει σε αυτό το σπίτι. Σε οποιοδήποτε από τα σπίτια του κι αν τον μετέφεραν, σήμερα θα ήταν ζωντανός. Οι γιατροί δεν έκαναν τίποτα, δεν κάλεσαν κανέναν όταν οι παλμοί του είχαν αυξηθεί. Υπεύθυνοι είναι οι γιατροί του: ο Λεοπόλδο Λούκε και ο ψυχίατρός του», τόνισε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα