Σοκ από τον Κλάτενμπεργκ ότι διαιτητές πληρώνουν δημοσιογράφους

Σοκ προκαλεί το ρεπορτάζ του sdna.gr του Ιβάν Σαββίδη με βάση το οποίο ο πρόεδρος της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεργκ είπε ότι διαιτητές πληρώνουν δημοσιογράφους για να τους στηρίζουν και να τους προστατεύουν.

Αν ισχύει το ρεπορτάζ, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής όφείλει να μιλήσει με ονόματα καθώς διασύρει τόσο τον κλάδο της διαιτησίας, όσο και της δημοσιογραφίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ…

«Την περασμένη Τρίτη ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είχε τηλεδιάσκεψη με τους διαιτητές της Superleague. Στη διαδικτυακή “συνάντηση” που έλαβε χώρα, μετά το πέρας της 22ης αγωνιστικής, συζητήθηκαν διάφορα θέματα, γενικού ενδιαφέροντος, ενώ μεταξύ άλλων παρουσιάστηκε και ο νέος συνεργάτης του Άγγλου αρχιδιαιτητή, ο συμπατριώτης του Τζέικ Κόλινς.

Παρά ταύτα, μέσα στη συζήτηση ειπώθηκαν και κάποια πράγματα που προκαλούν πραγματικά τεράστια εντύπωση κι ορισμένους τους άφησε με… ανοιχτό το στόμα.

Ο λόγος; Γιατί ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είπε ούτε λίγο, ούτε πολύ στους Έλληνες ρέφερι ότι ορισμένοι πληρώνουν δημοσιογράφους για να τους “προστατεύουν”! Να το πούμε ξανά; Τους κατηγόρησε πως εκείνοι (ή κάποιοι άλλοι συνάδελφοί τους που δεν ήταν παρόντες) τα… δίνουν και κάποιοι δημοσιογράφοι τα… παίρνουν! Ακούγεται απίστευτο, αλλά η είδηση είναι απολύτως εξακριβωμένη.

“Μιλάτε με δημοσιογράφους και τους πληρώνετε. Δίνετε 50-100 ευρώ, για να σας προστατεύουν στα λάθη σας, αλλά δεν κάνετε καλό, θα το βρείτε μπροστά σας. Μην έχετε ανασφάλεια, δεν μπορούν να σας βοηθήσουν”, ήταν ορισμένα από τα λόγια του επικεφαλής της ΚΕΔ.

“Στηρίξτε μας, για να σας στηρίξω”, πρόσθεσε μεταξύ άλλων».

Ο Κλάτενμπεργκ θα πρέπει να εξηγήσει ποιες συναλλαγές έχουν γίνει και από ποιους. Πόσο μάλλον όταν έχει αναφέρει συγκεκριμένα ποσά που δίνουν διαιτητές σε δημοσιογράφους Εκτός αν υπάρχει κάποιος που του τα μεταφέρει όλα αυτά, τα οποία οικειοποιήθηκε ο Άγγλος αρχιδιαιτητής. Οπότε θα πρέπει να τον ξεμπροστιάσει γιατί «δολοφονεί» και τους διαιτητές και τους δημοσιογράφους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα