ΣΟΚ: Απόπειρα βιασμού όταν ήταν 15 χρονών κατήγγειλε η Κατερίνα Στανίση

Απόπειρα βιασμού όταν ήταν ανήλικη, κατήγγειλε η Κατερίνα Στανίση. Μιλώντας στον Alpha η λαϊκή τραγουδίστρια κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου. Η Κατερίνα Στανίση μίλησε και για μαέστρο, οποίος την «πολεμούσε» επειδή -όπως λέει- δεν ήταν συνεργάσιμη.

«Τα περισσότερα από αυτά τα έχω περάσει στη Γερμανία ως έφηβη στα 15 μου χρόνια. Μιλάμε για απόπειρες βιασμού. Μέσα στο μαγαζί, οι περισσότεροι ήταν επιχειρηματίες. Αυτοί δεν έχουν μέσα τους αισθήματα. Παλεύεις εκείνη τη στιγμή. Δίπλα μας ήταν κάποιοι άνθρωποι, με άκουγαν, φοβόντουσαν και αυτοί και έτσι ξέφευγα» είπε μιλώντας η κ. Στανίση.

«Κάποιοι στη νύχτα είναι άρρωστοι»

«Είναι και κάποιοι που είναι άρρωστοι, έχουν τα βίτσια τους, μόνο έτσι μπορούν να βρουν γυναίκα, τι να πω… Άλλο είναι το φλερτ και άλλο να θέλει να σε βιάσει, να σε σέρνει από τα μαλλιά, να σου κλείσει την πόρτα…» εξηγεί.

Αναφορικά με τον μαέστρο που την πολεμούσε είπε: «από την στιγμή που σε φλερτάρει και με τηλέφωνα και σε περιμένει και εσύ δεν αποκρίνεσαι, αρχίζει ένας πόλεμος μετά. Μου έλεγε δεν θα πάρεις τη θέση που σου αξίζει. Σου κόβει τον δρόμο. Να θες να πιάσεις δουλειά κάπου και να μην σε αφήνει. Ήταν και μαέστρος…»

Η μαρτυρία της Κατερίνας Στανίση ίσως ανοίξει τον ασκό και για τον χώρο του τραγουδιού. Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών, μιλώντας στον ANT1, ο Γιώργος Θεοφάνους είχε πει πως «αν ανοίξει η υπόθεση τραγούδι, θα ακουστούν χειρότερα πράγματα».

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα