Σοκ για τον Κωστέτσο βρήκε τη μητέρα του σε λίμνη αίματος

Τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής του πέρασε ο Βασίλειος Κωστέτσος που βρήκε τη μητέρα του σε μια λίμνη αίματος αναρτώντας φωτογραφίες από το νοσοκομείο ΚΑΤ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, αρχικά δημοσίευσε μια φωτογραφία γράφοντας στην λεζάντα του «Σε Όλους Αυτούς που με καταριούνται τους Ευχαριστώ και τους Εύχομαι Να είμαι Καλά να αντιμετωπίζω τις κατάρες τους! Καλά Χριστούγεννα».

Τα σχόλια των διαδικτυακών τους φίλων έπεσαν σαν την βροχή με τον σχεδιαστή να απαντάει σε ένα από αυτά αποκαλύπτοντας πως η μητέρα του έπεσε και χτύπησε πολύ άσχημα.

«Είχε πέσει από χθες το βράδυ η μητέρα μου και είχε χτυπήσει πολύ άσχημα στο κεφάλι και την βρήκαμε το πρωί μέσα στα αίματα και την έχουμε φέρει στο ΚΑΤ….άσε…», απάντησε χαρακτηριστικά.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Βασίλειος Κωστέτσος πέρασε πολύ άσχημες ώρες, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του πατέρας και η ανάρτηση που είχε κάνει, είχε ραγίσει καρδιές.

Λίγες ώρες αργότερα, δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία από το νοσοκομείο, κάνοντας γνωστές τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία της μητέρας του. Όπως ανέφερε, είναι όλα καλά, καθώς το πρωί μπήκαν στο νοσοκομείο και το βράδυ βγήκαν μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που έκανε η μητέρα του.

«Πρωί μπήκαμε….βράδυ βγήκαμε….!…. Θάχω να τις θυμάμαι αυτές τις γιορτές έτσι και αλλιώς…. Έζησα και είδα αρκετά!…αυτές τις μέρες!….

Ευχαριστώ τον «κόσμο μου» & «όλο τον κόσμο» μου που με στήριξε και με στηρίζει…ψυχολογικά αυτές αλλά και «όλες τις στιγμές» με ανιδιοτελείς ευχές γεμάτες καλοσύνη και θετική αύρα!….

Και γω από την πλευρά μου θα είμαι πάντα νοερά δίπλα τους στέλνοντας όλη την Αγάπη μου και τις ευχές μου να είστε καλά μέσα από την ψυχή μου!»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα