ΣΟΚ: Παίκτες με κορωνοϊό έβαζε η Λάτσιο στο πρωτάθλημα

Σοκ στο ιταλικό ποδόσφαιρο! Η ιταλική ομοσπονδία έχει ανοίξει φάκελο και ερευνά την περίπτωση να έχει χρησιμοποιήσει η Λάτσιο σε αγώνες της που ήταν θετικοί στον κορωνοϊό!
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Τσίρο Ιμόμπιλε, Τόμας Στρακόσα και Λούκας Λέιβα, οι οποίοι είχαν βγει θετικοί προ μιας εβδομάδας και δεν έπαιξαν κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, αλλά στα νέα τεστ που έγιναν, βρέθηκαν αρνητικοί στον κορωνοϊό και έπαιξαν απέναντι στην Τορίνο στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα η Λάτσιο ενημέρωσε πως στα νέα τεστ που έγιναν, οι τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές βρέθηκαν εκ νέου θετικοί και δεν έπαιξαν κόντρα στη Ζενίτ στην 3η αγωνιστική του Champions League.
Όλα αυτά, έχουν βάλει σε σκέψεις και υποψίες την FIGC, η οποία εξετάζει την περίπτωση της Λάτσιο, ενώ έχει αρχίσει να κάνει έρευνες και στο εργαστήριο στο οποίο οι Ρωμαίοι δίνουν τα τεστ τους.

Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες για την Λάτσιο και το ιταλικό ποδόσφαιρο. Η ομοσπονδία έχει δείξει πως δεν φοβάται να προβεί σε σκληρές τιμωρίες, όπως είχε κάνει στην υπόθεση του Calciopolis. Σήμερα, πάντως, στη Λάτσιο βρέθηκαν άλλα τρία θετικά κρούσματα του κορωνοϊού, χωρίς να γίνουν γνωστά τα ονόματα! Την ίδια ώρα, παραμένουν θετικοί στον ιό οι Λατσάρι και Άντερσον, ενώ αποθεραπεύτηκε ο Λουίς Αλμπέρτο.

Τα ιταλικά media γράφουν για σκληρές τιμωρίες, από αφαίρεση πολλών βαθμών, ενώ η μεγαλύτερη που θα μπορούσε να τους επιβληθεί και υπάρχει ως σκέψη, είναι η αποβολή από το πρωτάθλημα και ο υποβιβασμός στην Serie B. Προφανώς, γιατί έθεσαν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα πολλών ανθρώπων, τόσο της ίδιας τους της ομάδας, όσο και των αντιπάλων και όλων των συμμετεχόντων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα