ΣΟΚ: Ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League επέβαλε ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών από τους Ηπειρώτες για παραβάσεις στη διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών της ομάδας και παράλληλα πρόστιμο 100.000 ευρώ στον ΠΑΣ και 20.000 ευρώ στον Γιώργο Χριστοβασίλη.

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη o ΠΑΣ Γιάννινα πέφτει στους 31 βαθμούς και στην όγδοη θέση. Πλέον, αναμένεται η αντίδραση της ομάδας των Ιωαννίνων, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι θα ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Η ανακοίνωση της Super League:

ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ: “Με την παρούσα σας διαβιβάζουμε την από 4-2-2022 Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που μας διαβιβάσθηκε με το υπ’ αριθ. πρωτ. 160/16-2-2022 έγγραφό της”:

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σε βάρος της πρώτης εγκαλούμενης ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την ποινή της αφαίρεσης πέντε βαθμών από το τρέχον επαγγελματικό πρωτάθλημα Super League 1 Ελλάδα, αγωνιστική περίοδος 2021-2022.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην πρώτη εγκαλούμενη ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ χρηματική ποινή 100.000 Ευρώ.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο δεύτερο εγκαλούμενο, Γεώργιο ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της πρώτης εγκαλούμενης ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, χρηματική ποινή 20.000 Ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα