Αεροσυνοδοί ανάγκασαν γυναίκα να βάλει τον σκύλο της στο ντουλαπάκι με αποτέλεσμα να πεθάνει

Ένα σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα σε πτήση της United Airlines, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα, αεροσυνοδοί ανάγκασαν γυναίκα να κλείσει το σκυλάκι της στο ντουλαπάκι των χειραποσκευών με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Η οικογένεια, η οποία αποτελείται από την μητέρα και τα δύο παιδιά της, είχαν πληρώσει ξεχωριστά εισιτήριο για το κατοικίδιο τους αλλά οι αεροσυνοδοί, δεν θεώρησαν σωστό να βρίσκεται μαζί με την οικογένεια του γι’ αυτό και ανάγκασαν την γυναίκα να το βάλει στην τσάντα της, μέσα στο ντουλαπάκι όπου βρισκόταν εκεί για τρεις ώρες.

Το σκυλάκι, ράτσας γαλλικό μπουλντόγκ, χαροπάλευε για την ζωή μέχρι που ξεψύχησε. Η εταιρεία έβγαλε ανακοίνωση λέγοντας ότι έχει την πλήρη ευθύνη και ότι «Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν το οποίο δεν θα έπρεπε να έχει σημειωθεί ποτέ».

Μια επιβάτης, η οποία κατέγραψε κάθε λεπτό του γεγονότος, ανάρτησε την ιστορία στα social media και πήρε μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Σήμερα επιβιβάστηκα στην πρώτη μου πτήση με την United Airlines.
Καθώς ετοιμαζόμουν για την επιβίβαση, είδα ένα frenchie που έμοιαζε με τον δικό μου, πολύτιμο Γουίνστον. Ήταν με την οικογένειά του – ένα νεαρό κορίτσι, όχι πάνω από 8 ετών, τον αδερφό της και τη μητέρα τους. Έπρεπε να μεγαλώσει, να μάθει, να κλάψει, να παίξει με αυτά τα μικρά παιδιά και να γίνει ο φίλος τους. Έπρεπε να ζήσει μια μακρά ζωή γεμίζοντας τις ημέρες της οικογένειας με την ιδιαίτερη χαρά που μόνο ένας σκύλος μπορεί να φέρει.
Κάθισα πίσω από την οικογένεια των τριών και ένιωσα πολύ τυχερή – ποιος δε θα ένιωθε έτσι αν καθόταν κοντά σε ένα κουτάβι; Ωστόσο, οι αεροσυνοδοί της πτήσης UA1284 θεώρησαν ότι το αθώο ζώο θα ήταν καλύτερα να έμπαινε στο ντουλαπάκι των χειραποσκευών χωρίς αέρα και νερό. Επέμειναν πως το κουτάβι έπρεπε να μείνει κλειδωμένο για τρεις ώρες χωρίς καμία ροή αέρα. Διαβεβαίωσαν για την ασφάλεια του ζώου τόσο έντονα που η μητέρα συμφώνησε.
Δεν ακούστηκε τίποτα όταν προσγειωθήκαμε και άνοιξαν την τσάντα του. Δεν υπήρξε καμία κίνηση όταν η οικογένεια φώναξε το όνομά του. Κράτησα το μωρό της όταν η μητέρα προσπάθησε να κάνει τεχνητή αναπνοή στο κουτάβι ηλικίας μόλις 10 μηνών. Έκλαψα μαζί τους τρία λεπτά αργότερα καθώς έκλαιγε πάνω από το άψυχο σώμα του. Η καρδιά μου έσπασε όπως και η δική τους όταν συνειδητοποίησα ότι είχε πεθάνει.
Η Humane Society των Η.Π.Α. λέει ότι τα αεροπορικά ταξίδια μπορεί να είναι επικίνδυνα για τα κατοικίδια ζώα και ιδιαίτερα επικίνδυνα για ράτσες όπως τα μπουλντόγκ, των οποίων τα στενά ρινικά περάσματα τα καθιστούν ευάλωτα στην στέρηση οξυγόνου και στη θερμοπληξία. Αυτό το μικρό κουτάβι πάλεψε για τη ζωή του, γεμίζοντας την πτήση μας με τα κλάματά του μέχρι που σταμάτησε η αναπνοή του. Η United Airlines δεν ενδιαφέρεται για την ασφάλεια των ζώων. Αυτή η οικογένεια πλήρωσε 125 δολάρια για το κατοικίδιο ζώο τους για να δολοφονηθεί μπροστά στα μάτια τους. Δεν υπάρχει δικαιολογία για τον πόνο που βιώνει αυτή η οικογένεια.
Σήμερα επιβιβάστηκαν στην τελευταία μου πτήση με την United Airlines.
R.I.P  Papacito».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα