Σοκ στη Ρεάλ: Τραυματίας ο Βαλβέρδε μετά τις μπουνιές με τον Τουαμενί

Σοκ  στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, με πρωταγωνιστές τους Φεντερίκο Βαλβέρδε και Ορελιέν Τσουαμενί.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν έντονη αντιπαράθεση που ξέφυγε από τον έλεγχο, με τον Γάλλο μέσο να χτυπά τον Ουρουγουανό, ο οποίος έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε στο κεφάλι, παρουσιάζοντας ακόμη και στιγμιαία απώλεια μνήμης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση του Βαλβέρδε, γνωστοποιώντας ότι οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν κρανιοεγκεφαλικό τραύμα. Παράλληλα, οι «μερένγκες» υπογράμμισαν ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο σπίτι του, σε σταθερή και καλή κατάσταση, ωστόσο θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για διάστημα 10 έως 14 ημερών.

Αυτό σημαίνει πως ο Βαλβέρδε θα χάσει το μεγάλο Clasico απέναντι στην Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη στις 10 Μαΐου, σε μια αναμέτρηση που ενδέχεται να κρίνει οριστικά τη μάχη του τίτλου υπέρ της ομάδας του Χάνσι Φλικ.

Η ισπανική «As» σε ένα πολύ αναλυτικό ρεπορτάζ της μετέφερε λεπτό προς λεπτό πως προκλήθηκε το επεισόδιο που έστειλε τον Βαλβέρδε στο… νοσοκομείο με μερική απώλεια μνήμης, όπως ανέφεραν πολλά ισπανικά Μέσα.

Όταν οι παίκτες έφτασαν στο προπονητικό κέντρο γα την προπόνηση, ο Βαλβέρδε αρνήθηκε να σφίξει το χέρι του Τσουαμενί. Μια χειρονομία που πυροδότησε ακόμη μεγαλύτερη ένταση που συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Ο Βαλβέρδε άρχισε να κατηγορεί τον Τσουαμενί ότι ήταν υπεύθυνος για τη «διαρροή» του χθεσινού (6/5) επεισοδίου. Ο Γάλλος το αρνήθηκε σε κάθε περίπτωση, επισημαίνοντας, ακριβώς, ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Τύπο. Αλλά οι κατηγορίες συνεχίστηκαν και στο γήπεδο.

Ενώ η ομάδα προπονούνταν, ο Βαλβέρδε συνέχισε να πιέζει τον Τσουαμενί, επιμένοντας ότι αυτός ήταν που διέρρευσε τις πληροφορίες. Την ίδια ώρα ο Αρμπελόα παρέμεινε σιωπηλός…

Ο Βαλβέρδε και ο Τσουαμενί ενεπλάκησαν στη συνέχεια στην προπόνηση σε μια συνεχή ανταλλαγή πολύ δυνατών και πολύ σκληρών τάκλιν, την ώρα που ο Βαλβέρδε επέμεινε κι εν ώρα προπόνησης, ότι ο Τσουαμενί είχε πει στον Τύπο τι είχε συμβεί την Τετάρτη (6/5).

Μετά το τέλος της προπόνησης, όταν οι παίκτες έφτασαν στα αποδυτήρια, ο Βαλβέρδε συνέχισε και συνέχισε να κατηγορεί τον Τσουαμενί.

Ο Γάλλος απάντησε ήρεμα και του ζήτησε να σταματήσει. Αλλά -όπως αναφέρει η «As»- ο Βαλβέρδε δεν σταμάτησε, ακόμη κι όταν του το ζήτησαν οι συμπαίκτες του.

Πάνω στην ένταση ο Τσουαμενί γρονθοκόπησε δυνατά τον Βαλβέρδε στο κεφάλι και τον έριξε στο έδαφος. Πέφτοντας χτύπησε το κεφάλι του και υπέστη ένα βαθύ κόψιμο. Ο Βαλβέρδε έχασε ακόμη και τις αισθήσεις του, σε σημείο που να χρειαστεί να καθίσει σε αναπηρικό καροτσάκι κατά την αποχώρησή του από το «Ciutat Esportiva Joan Gamper» για τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και του έγιναν ράμματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα