ΣΟΚ στην Ινδία: Λιοντάρια κατασπάραξαν 14χρονη κοπέλα

Την ώρα που πήγαινε η άτυχη κοπέλα στην εξωτερική τουαλέτα του σπιτιού της

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 14χρονη κοπέλα στην Ινδία, καθώς ώρα που πήγαινε στην εξωτερική τουαλέτα του σπιτιού της την κατασπάραξαν δύο λιοντάρια.

Τα δύο αρσενικά λιοντάρια επιτέθηκαν στην 14χρονη Μπάβνα Μπαρία στις 21:30 τοπική ώρα στην περιοχή Τζουναγκάτ του Γκουτζαράτ της Ινδίας. Το θύμα είχε βγει από το σπίτι, όπου διέμενε, μαζί με την ξαδέλφη της Ρέκα, επίσης μετανάστρια εργαζόμενη στη φάρμα στο χωριό Ντανφουλίγια, όταν πάγωσε το αίμα τους στη θέα των σαρκοβόρων αιλουροειδών.

Όταν τα λιοντάρια τους επιτέθηκαν η Ρέκα πήδηξε σε μια δεξαμενή νερού, αλλά εκείνα έπιασαν την 14χρονη, την σκότωσαν και την έσυραν σε ένα γειτονικό αγρόκτημα, όπου καταβρόχθισαν τα κάτω άκρα της. Μέλη της υπηρεσίας μας προσπάθησαν να σώσουν το κορίτσι, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ανέκτησαν μόνον το σώμα της», δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ο επικεφαλής της τοπικής δασικής υπηρεσίας, Ουσμάν Ναναβάτι.

Το χωριό απέχει λιγότερο από 20 χλμ. Από το Πάρκο Άγριας Ζωής Γκιρνάρ, όπου ζουν ασιατικά λιοντάρια. Τοπικός αξιωματούχος επεσήμανε ότι η συμπεριφορά των λιονταριών ήταν «πολύ ασυνήθιστη» καθώς δεν επιτίθενται σε ανθρώπους, που δεν τους θεωρούν βορά τους, εκτός κι αν τα προκαλέσουν ή νιώσουν απειλούμενα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα