Σοκ στην Κάλιαρι: Σε κώμα 20 χρονος ποδοσφαιριστής

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται ο 20χρονος ποδοσφαιριστής της Κάλιαρι, Γιαέλ Τρεπί, μετά το σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε την Κυριακή 16 Αυγούστου σε πισίνα στο Πόρτο Τσέρβο, στη βόρεια Σαρδηνία.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο νεαρός Γάλλος άσος κινδύνευσε να πνιγεί, όμως ανασύρθηκε γρήγορα από την πισίνα και του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Σάσαρι, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε εισπνεύσει μεγάλη ποσότητα νερού, προκαλώντας σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν να τον θέσουν σε φαρμακολογικό κώμα, ενώ παραμένει υπό στενή και συνεχή παρακολούθηση στη ΜΕΘ. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σοβαρή και οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες.

Η Κάλιαρι επιβεβαίωσε το περιστατικό και γνωστοποίησε ότι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους γιατρούς και την οικογένεια του ποδοσφαιριστή. Παράλληλα, ο σύλλογος ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης και το κοινό να δείξουν σεβασμό στην ιδιωτική ζωή του 20χρονου και των δικών του ανθρώπων.

Ο Τρεπί είχε αγωνιστεί βασικός λίγες ημέρες νωρίτερα, στη νίκη της Κάλιαρι επί της Αρέτσο για το Κύπελλο Ιταλίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα