ΣΟΚ στην Ουκρανία: Άνδρας έσφαξε με τσεκούρι την γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

Επιχείρησε να σκοτώσει το μόλις δύο ετών αγοράκι βάζοντας μία θηλιά στο λαιμό του

Ένα φρικαλέο έγκλημα έλαβε μέρος στην Ουκρανία, όπου ένας άνδρας έσφαξε την σύζυγό του με τσεκούρι και μετά αυτοκτόνησε, ενώ επιχείρησε να σκοτώσει και το παιδί του. Όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση σόκαρε την κοινή αλλά και διεθνή γνώμη.

Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι είχε φτιάξει θηλιά για να κρεμάσει και το μόλις δύο ετών αγοράκι τους, όμως ήταν μεγαλύτερη από το κεφάλι του, με αποτέλεσμα το παιδί να πέσει στο πάτωμα και να μείνει δύο ολόκληρες μέρες δίπλα στους νεκρούς γονείς του, μέχρι που το βρήκε η αστυνομία.

Ο 33χρονος μηχανικός αυτοκινήτων Andriy Demyanchuk, τυφλωμένος από τη ζήλια για τη σύζυγό του εισέβαλε στο διαμέρισμα όπου νοίκιαζαν στην πόλη Ζαπορίζια της Ουκρανίας. Ο δράστης είχε πειστεί ότι η 26χρονη σύζυγός του Olena Demyanchuk διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και αυτό τον είχε κάνει έξαλλο.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, πήρε ένα τσεκούρι και κατακρεούργησε την άτυχη γυναίκα μπροστά στα μάτια του μόλις δύο ετών γιου του.  Στη συνέχεια έφτιαξε δύο θηλιές, μία για τον ίδιο και μία για το παιδί. Πέρασε τις θηλιές στο λαιμό του και στον λαιμό του γιου του, ανέβηκε σε μια καρέκλα με τον γιο του αγκαλιά, κλώτσησε την καρέκλα και κρεμάστηκε στο σαλόνι του σπιτιού.

Το μικρό αγοράκι όμως κατάφερε να σωθεί, αφού η θηλιά ήταν μεγαλύτερη από τον λαιμό του, κι έτσι έπεσε στο πάτωμα. Για δύο ολόκληρες μέρες το παιδί έμεινε ολομόναχο δίπλα στους νεκρούς γονείς του, ώσπου συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού ειδοποίησαν την αστυνομία, καθώς είχαν μέρες να επικοινωνήσουν με τους δύο γονείς.

Αυτό που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί μπαίνοντας στο διαμέρισμα τους συγκλόνισε. Το παιδί βρισκόταν σε καθεστώς απόλυτου τρόμου, δεν μπορούσε ούτε να κλάψει από το σοκ και αμέσως μεταφέρθηκε σε ειδικούς γιατρούς για ψυχολογική και σωματική εξέταση.

Ο ιατροδικαστής που το εξέτασε είδε τα σημάδια από τη θηλιά στον λαιμό του. Η φυσική του κατάσταση είναι πολύ καλή, όμως θα χρειαστεί ψυχολογική υποστήριξη και ειδική αγωγή.

Ήδη βρίσκεται υπό τη φροντίδα των παππούδων και των γιαγιάδων του, οι οποίοι βρίσκονται επίσης σε κατάσταση σοκ.

Διαβάστε επίσης