Σοκαρισμένοι Χαντζή-Σουρέλης από τον ξαφνικό χαμό του Μαχαιρίτσα (βίντεο)

Ο γνωστός καλλιτέχνης θα εμφανιζόταν σήμερα στην εκπομπή τους «Alpha παντού»

Μετά την θλιβερή είδηση για τον ξαφνικό χαμό του τραγουδιστή, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, σχεδόν όλες οι πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές αναφέρθηκαν στο γεγονός κάνοντας και αφιερώματα στον ίδιο και την μουσική πορεία του.

Μία εκπομπή, και πιο συγκεκριμένα, οι δύο παρουσιαστές της -η Βίκυ Χαντζή και ο Παναγιώτης Σουρέλης– είχαν έναν λόγο παραπάνω για να νιώθουν ακόμη πιο φορτισμένοι συναισθηματικά καθώς ο εκλιπών επρόκειτο να εμφανιστεί σήμερα στο πλατό μαζί τους για να τους παραχωρήσει μια ζωντανή συνέντευξη.

«Πραγματικά έχουμε σοκαριστεί όλοι», είπε η Βίκυ Χαντζή και ο Παναγιώτης Σουρέλης πρόσθεσε: «Ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, ο οποίος αυτές τις ημέρες έδινε και συναυλίες, γέμιζε τους χώρους… Αύριο θα έδινε μία ακόμα συναυλία στο Ηρώδειο για φιλανθρωπικό σκοπό». Σε αυτό το σημείο, η Βίκυ Χαντζή αποκάλυψε: «Επρόκειτο να τον είχαμε εδώ σήμερα για να μας μιλήσει γι’ αυτή τη μεγάλη συναυλία».

«Η είδηση είναι πολύ δυσάρεστη, εμείς να πούμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του», τόνισε ο Παναγιώτης Σουρέλης.

Τα συλλυπητήρια κι από εμάς…

Διαβάστε επίσης