Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον θάνατο του Ρέγες: «Το αυτοκίνητο… πετούσε»

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιέγραψε στις αρχές ο μοναδικός επιζήσας από το τροχαίο ατύχημα, που στοίχισε την ζωή στον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, και τον ξάδερφο του Τζόναθαν, ο Χουάν Μανουέλ Καλντερόν. Η τρελή πορεία της Mercedes Brabus των 520 ίππων, σχετίζεται με την υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο άτυχος ποδοσφαιριστής: «Κοιτούσα από το παράθυρο. Ήξερα ότι πηγαίναμε πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω τι έκανε ο Χοσέ. Δεν θυμάμαι. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το αυτοκίνητο απογειώθηκε στον αέρα. Αρχίσαμε να πετάμε», ήταν τα λόγια του στην κατάθεση που έκανε στις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τις αρχές, το αυτοκίνητο του Ρέγες έτρεχε δεδομένα με πάνω από 220 χιλιόμετρα την ώρα, αφού διέσχισε τρελή πορεία 90 μέτρων από το σημείο της πρόσκρουσης, ενώ διέλυσε και ένα τσιμεντένιο φράχτη πάχους 55 εκατοστών.

Το μοιραίο αυτοκίνητο κατά την διάρκεια της τελευταίας του διαδρομής πιάστηκε από δύο ραντάρ στον δρόμο που κινούνταν να κινείται με ταχύτητες πάνω των 220 χιλιομέτρων την ώρα, με την υπερβολική ταχύτητα να θεωρείται και η κύρια αιτία του μοιραίου δυστυχήματος.

Διαβάστε επίσης