Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον Σ. Παναγιωτόπουλο: Είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες και βίντεο κι άλλων γυναικών

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον ένα εκ των παρουσιαστών των Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου χωρίς την συγκατάθεση πρώην συντρόφου του, άνοιξε ο «Ασκός του Αιόλου».

Η τραγουδίστρια Chrysa από το συγκρότημα OCEANDYST κατήγγειλε ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά, ενώ μια ακόμα κοπέλα αποκάλυψε ότι την είχε παρενοχλήσει, αν και ήξερε ότι ήταν ανήλικη, στο καμαρίνι του.

Είχε φτιάξει «ειδικό» κανάλι

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προσπάθησε να κάνει λόγο για «ατυχία» και «κακή συγκυρία», αλλά όλα δείχνουν, σύμφωνα με τις καταγγελίες, ότι δεν προχώρησε «μόνο» σε μια πράξη εκδίκησης, αλλά κάτι παραπάνω. Είχε «ειδικό» κανάλι όπου ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο και, μάλιστα, από τις πρώτες μέρες της σχέσης όσον αφορά την κοπέλα για την οποία έγινε αρχικά γνωστή η δράση του.

Η ίδια αποδόμησε το καθόλου πειστικό αφήγημα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία βρήκε το θάρρος και αποκάλυψε τη δράση του παρουσιαστή, την οποία και ο ίδιος αναγκαστικά παραδέχτηκε.

Σε ανακοίνωσή του χθες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανέφερε πως δημοσίευσε εκδικητικό πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο σε μία κακή συγκυρία στη ζωή του, ενώ δείχνοντας να μην έχει συνειδητοποιήσει τη βαρύτητα των πράξεων του, πρόσθεσε πως δεν είχε σκοπό ούτε να βλάψει, ούτε να προσβάλει, ούτε να ζημιώσει κανέναν.

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες περιγραφές της πρώην συντρόφου του, όχι μόνο δεν έφταιγε η… κακιά στιγμή, όπως εκείνος λέει, αλλά το έκανε απολύτως συνειδητά και μάλιστα μεθοδευμένα.

Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται και από το «βαρύ» υλικό που δημοσίευσε ο ίδιος, καθώς χωρίς να υπάρχει καμία συγκατάθεση ανέβασε στην ιστοσελίδα περίπου 300 φωτογραφίες και συνολικά οκτώ βίντεο (τέσσερα με την 30χρονη) με αυστηρώς ιδιωτικές στιγμές της κοπέλας.

Το σοκαριστικό μάλιστα είναι πως δεν είχε σκοπό να την εκδικηθεί για κάτι, καθώς μέρος του υλικού ανέβηκε όσο ήταν ακόμη σε σχέση με την 30χρονη, γεγονός που υποδηλώνει πως στόχος του ήταν να την εξευτελίσει και να την ταπεινώσει.

Οι περιγραφές για το πώς ο ίδιος διοχέτευε υλικό στα site πορνό σοκάρουν.

Ανέβαζε βίντεο ενώ ήταν ακόμη σε σχέση

Το πρώτο βίντεο που δείχνει την 30χρονη κοπέλα σε πολύ προσωπικές της στιγμές ανέβηκε όσο ήταν σε σχέση μαζί του.

Την λεπτομέρεια αυτή αποκάλυψε πρώτος ο άνθρωπος που γνωστοποίησε την καταγγελία, ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης.

«Υπάρχει περίπτωση να έπιναν καφέ στο σαλόνι και εκείνος να ανέβαζε το πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο από το δωμάτιο, τόσο σχετικές είναι οι ημερομηνίες».

Την είδηση επιβεβαίωσε το θύμα, το οποίο τόνισε πως δεν ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση το revenge porn, καθώς ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν διέρρευσε το επίμαχο υλικό «όταν χωρίσαμε αλλά κατά τη διάρκεια της σχέσης μας».

«Φαίνεται πως είχε ροπή σε αυτό γιατί από τις 20 ημέρες της γνωριμίας μας ανέβηκε το πρώτο βίντεο και φωτογραφίες και δεν το έκανε μόνο σε μένα» εξομολογήθηκε η νεαρή, μιλώντας στο STAR.

Εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο

Η «κακή συγκυρία» την οποία επικαλέστηκε ο δημοσιογράφος ως «άλλοθι» για τη δράση του φαίνεται πως κρατά μία δεκαετία, σύμφωνα με την 30χρονη.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στο Star, ο Παναγιωτόπουλος είχε κανάλι σε site πορνογραφικού περιεχομένου εδώ και 10 χρόνια με συνολικά οκτώ βίντεο και πολλές φωτογραφίες και άλλων γυναικών.

«Δηλαδή εγώ μπήκα και είδα πολύ υλικό. Είχε και ένα μπλογκ που υπάρχει μέχρι σήμερα δεν το έχει κατεβάσει» έσπευσε να συμπληρώσει το θύμα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα