“Υψηλή κριτική”: Σωσίας του Κλάτενμπεργκ τις επίμαχες φάσεις, με non paper, πίνοντας μπίρες στις παμπ

Να είσαι από μια γωνία και να πιάνεις την κοιλιά σου από τα γέλια με όλα όσα λένε οι Σαββιδοτέχνες και ο Κάκος. Και φανατίλα ΠΑΟΚτζής να είσαι, βαριέσαι, ρε φίλε. Σε δουλεύουνε μέσα στη μούρη του.

Βγαίνει αυτός ο Βασιλόπουλος από την Θεσσαλονίκη και σου λέει ότι ο Κλάτενμπεργκ πίνει τις μπίρες του στην Αγγλία, παίρνει το non paper και αναλύει τις φάσεις.

Ο άλλος λέει ότι τα βλέπει καθόλου. Την ώρα που έχει αγώνες ελληνικούς, πρέπει να βλέπει καμία ταινία με τον Μπρους Γουίλις. Κι ο μέγας Κάκος ο Τάσαρος, που την διαιτησία την ξέρει καλύτερα από τον Κλάτενμπεργκ, λέει ότι αυτός που σχολιάζει τις επίμαχες φάσεις δεν είναι ο Κλάτενμπεργκ, άλλος είναι.

Και καλά, αυτό είναι χιουμοράκι για τον Κλάτυ. Σου λένε οι Σαββιδοτέχνες ότι μόνο έτσι, με χιουμοράκι του κιλού μπορούμε να πείσουμε τα αρρωστάκια. Να λέμε παπαριές. Αλλιώς, δεν μας πιστεύει κανένας.

Αυτή είναι η τάση της εποχής, μάστορα. Να προσπαθείς να περάσεις τη γραμμή σου με μαλακιούλες.

Κι εγώ σου λέω ότι μπορούν να και καλύτερα και οι Σαββιδοτέχνες και ο Τάσαρος ο αντικειμενικός προφέσορας. Να πούνε ότι τον Κλάτυ τον έχουνε γραμμένο σε sex tape. Σάμπως θα τους κατηγορήσει κανένας;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα