Σούλης και πόρισμα in, Μιλίνκοβιτς out

Μετά την επίσημη επιστροφή του Λάμπρου Σκόρδα, στον Άρη σηματοδοτήθηκαν ραγδαίες εξελίξεις τόσο στον αγωνιστικό, όσο και τον διοικητικό τομέα.

Σήμερα το πρωί ο νομικός Κώστας Παπαδόπουλος κατέθεσε στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης την αίτηση της ΠΑΕ για ορισμό νέας διοίκησης υπό τον Λ. Σκόρδα και στη συνέχεια εξασφαλίστηκε η διαταγή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, πραγματοποιήθηκε ραντεβού με την πλευρά του Ζόραν Μιλίνκοβιτς και των συνεργατών του, ώστε να λυθεί η συνεργασία μαζί τους, ωστόσο δεν βρέθηκε οριστική λύση κι έτσι το θέμα θα επανεξεταστεί. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με τους Ζόραν Μιλίνκοβιτς και Ζόραν Λόντσαρ, αποφασίστηκε να δοθεί άδεια μέχρι τις 25 του μήνα τόσο στον Σέρβο προπονητή όσο και στον άμεσο συνεργάτη του, καθώς και στον γυμναστή Ραντιβόγιε Ραντάκοβιτς. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να έχουν νέα συνάντηση εντός των προσεχών ημερών, προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα για τη λύση της συνεργασίας τους», αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΠΑΕ.

Τη θέση του Σέρβου τεχνικού θα πάρει ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος πέρυσι είχε καταφέρει να κρατήσει τον Άρη στη Super League, αντιστρέφοντας την εις βάρος των «κίτρινων» κατάσταση μέσα σε λίγες αγωνιστικές. Η συμφωνία με τον Έλληνα προπονητή πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο ίδιος μίλησε στον «NOVAΣΠΟΡ FM» για τα εξής θέματα:

-Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Άρης: «Ότι είναι δύσκολη η κατάσταση είναι αλήθεια. Δεν ξέρω αν είναι πιο δύσκολη από πέρσι. Πέρσι ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Τα ίδια προβλήματα υπήρχαν και πέρσι».

-Για τη γνώμη του για το δυναμικό του Άρη: «Πιστεύω πάρα πολύ στους ποδοσφαιριστές και ειδικά τους Έλληνες. Σίγουρα δεν ζήτησα εννιά μεταγραφές. Ο καθένας σκέφτεται και ζητά ό,τι θέλει. Σίγουρα έχω στο μυαλό μου κάποια πράγματα, κάποιους παίκτες. Θα γίνουν κάποιες κινήσεις. Το ρόστερ είναι αποδυναμωμένο. Το θέμα είναι να κάνεις τη διαφορά με αυτούς που έχεις. Πέρσι βελτιωθήκαμε πολύ στην πορεία με τους διαθέσιμους παίκτες. Πιστεύω να τα καταφέρουμε και πάλι».

-Για το αν νιώθει δικαιωμένος για την επιστροφή του: «Ήταν άδικος ο τρόπος που έφυγα το καλοκαίρι και είχα στο μυαλό μου την επιστροφή. Ίσως ένας λόγος που δεν είχα εργαστεί μέχρι τώρα να ήταν κι αυτός».

Στην προπόνηση ο Σ.Παπαδόπουλος
Μάλιστα, ο Παπαδόπουλος πραγματοποίησε τη σημερινή προπόνηση του Άρη και προχώρησε σε νέες δηλώσεις από το Ρύσιο. Αρχικά, αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννενα: «Μόνο με την ψυχολογία και τη δύναμη δεν κάνεις τίποτα. Όπλα μας είναι η τακτική, να χτυπήσεις τον αντίπαλο και να κερδίσεις ή στη χειρότερη να μη χάσεις. Αν λέμε για ψυχολογίες είναι σαν να μειώνουμε τους παίκτες».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν περίμενα ότι θα είναι, αυτή την εποχή, τελευταίος ο Άρης. Στόχος είναι να βάλουμε, από κάτω, τις άλλες ομάδες. Στόχος είναι το κάθε παιχνίδι και η κάθε προπόνηση. Αύριο μεθαύριο θα είναι μαζί μου και οι συνεργάτες μου. Αν τα καταφέρουν θα έρθουν νομίζω και θα πάνε όλα καλά με τη δουλειά. Δεν περιμένουμε την τύχη. Μην ψάχνουμε για δικαιολογίες, γιατί έχουν τελειώσει. Υπεύθυνοι είμαστε εγώ και οι παίκτες. Πρέπει να το καταλάβουν τα παιδιά για να μείνουμε στην κατηγορία, όπως έγινε και πέρυσι.

Αυτό που μετράει είναι η διάρκεια. Δε θα ήμουν εδώ εάν δεν είχα πετύχει πέρυσι. Μένουν 18 ματς και πρέπει να έχουμε διάρκεια. Πολλοί λένε πως είμαστε τελειωμένοι. Αφήστε τους να το λένε. Πέρυσι κανείς δεν περίμενε να μείνει ο Άρης. Φέτος η ομάδα πάει να πέσει αγωνιστικά και όχι διοικητικά, όπως έγινε με την ΑΕΚ. Αγωνιστικά θα σωθούμε.

Δεν νιώθω δικαίωση που ξανάρχομαι. Η δικαίωση ήρθε από τον κόσμο το καλοκαίρι. Θα ήμουν τρελός εάν πίστευα ότι δεν θα πάει καλά η ομάδα, γι` αυτό και ήρθα πέρυσι. Δικαίωση φέτος θα είναι η σωτηρία και η προσπάθεια των παικτών. Φέτος, θα με θυμούνται ακόμα πιο ωραία».

Παραλήφθηκε το πόρισμα
Επιπλέον το… πολυπόθητο πόρισμα της NEXIA παραλήφθηκε επιτέλους από το ΔΣ της ΚΜΑ, η οποία προτίθεται να το δημοσιοποιήσει, ώστε να γίνουν γνωστά όλα τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν τις προηγούμενες διοικήσεις.

Διαβάστε επίσης