Ισόβια στον έφηβο που βίασε και σκότωσε την 6χρονη Αλίσα

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο έφηβος που βίασε και σκότωσε την 6χρονη ΑλίσαΜακφάιλ, ενώ παραθέριζε σε νησί της Σκωτίας με τον πατέρα της και τους παππούδες της.

«Το μόνο που σκέφτηκα μόλις την είδα ήταν να την δολοφονήσω», ήταν τα λόγια του Άαρον Κάμπελ σε έναν εμπειρογνώμονα, για την δολοφονία της 6χρονης Αλίσα Μακφάιλ,. Ο Κάμπελ μίλησε στο δικαστήριο για τις τελευταίες στιγμές της Αλίσα, αφού, τελικά ομολόγησε το έγκλημα πριν φυλακιστεί για τουλάχιστον 27 χρόνια.

Περιγράφοντας πώς άρπαξε την Αλίσα από το κρεβάτι της, ο 16χρονος το χαρακτήρισε ως μια «στιγμή ευκαιρίας». Αποκάλυψε δε πως η Αλίσα ξύπνησε τη στιγμής της αρπαγής, τον ρώτησε ποιος ήταν και «που την πήγαινε». Ο Κάμπελ της είπε ότι ήταν φίλος του πατέρα της και την πήγαινε «σπίτι». Στην πραγματικότητα την οδηγούσε στον θάνατό της.

Η έρευνα είχε τραγικό τέλος, όταν το σώμα της βρέθηκε με περισσότερους από 100 τραυματισμούς σε δάσος κοντά σε ένα πρώην ξενοδοχείο.

Νωρίτερα εκείνη τη νύχτα είχε προσπαθήσει να έρθει σε επαφή με τον πατέρα της Αλίσα,Ρόμπερτ 26 ετών και θεωρήθηκε ότι προσπαθούσε να αγοράσει κάνναβη όπως είχε κάνει και στο παρελθόν.

Ο Κάμπελ μετά τη δίκη δήλωσε στους κοινωνικούς λειτουργούς ότι σκέφτονταν να κάνει κάτι ακραίο, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού, για περίπου ένα χρόνο πριν από τη δολοφονία, ενώ παραδέχθηκε ότι «διασκέδαζε» με τη σκέψη του βιασμού και δήλωσε ότι «έκανε μεγάλη προσπάθεια για να μην γελάει» κατά τη διάρκεια της δίκης του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα