Σουμ: «Με τον Ολυμπιακό κοιτούσαμε μήπως μας έριξαν τίποτα στα νερά»

Υπερβολικές δηλώσεις του Ισραηλινού πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού

Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού το 2003, Ισραηλινός Γιτζάκ Σουμ, έκανε νέες δηλώσεις για το ματς Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός στο Champions League και είπε έως απίστευτα πράγματα.

Ότι στα ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού πριν από 20 χρόνια, έστελνε κάποιον στα αποδυτήρια για να δει μήπως και είχαν βάλει τίποτα στο… νερό οι του Ολυμπιακού.

Κι αφού δεν βρήκαν ποτέ, γιατί το επικαλείται σήμερα ο γεροΣουμ; Αν είχαν βρει τίποτα περίεργο, να το έλεγε. Άβυσσος η ψυχή του Γιτζάκ, από τις υπερβολές.

Οι δηλώσεις του Σουμ στην διεύθυνση: https://www.one.co.il/Article/412834.html

«Δεν υπάρχει παίκτης στη σημερινή Μακάμπι που θα έπαιζε στη δική μου ομάδα. Ταξιδεύω συχνά στην Ελλάδα, θα ξαναπάω σε δύο εβδομάδες. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι οι δύο ομάδες που επενδύουν περισσότερο, οι υπόλοιπες είναι πιο αδύναμες απ’ ό,τι ήταν τότε. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατή ομάδα και πολύ ζόρικος στην έδρα του. Η ατμόσφαιρα, το γήπεδο, οι παίκτες, είναι μεγάλη ομάδα. Όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό, δεν μπορούσα να πάω σε μαγαζί Ολυμπιακών, ο ιδιοκτήτης θα μου ζητούσε να φύγω. Πριν από το ντέρμπι στέλναμε κάποιον στα αποδυτήρια να δει αν μας είχαν ρίξει κάτι στα νερά των παικτών μας.

Ο Ολυμπιακός έχει 55% πιθανότητες να περάσει, δεν ξεγράφω τη Μακάμπι. Πρέπει να παίξει την μπάλα της και να μην κοιτάζει τι κάνει ο Ολυμπιακός. Ο προπονητής θα πρέπει να τον αντιμετωπίσει όπως θα αντιμετώπιζε κάθε ομάδα από το Ισραήλ».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα