Σούντγκρεν: «Με νίκη επί του Παναθηναϊκού η μηχανή θα πάρει μπροστά»

Με δηλώσεις του από το περίπτερο του Άρη στη ΔΕΘ ο Ντάνιελ Σούντγκρεν τόνισε ότι, παρά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, η ομάδα του μπορεί να έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα και έδειξε την πίστη του για νίκη επί του Παναθηναϊκού (15/09, 21:30).

«Με μια νίκη την Κυριακή, η… μηχανή θα πάρει μπροστά», επεσήμανε ο Σουηδός μπακ και τόνισε ότι με την παρουσία του κόσμου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτυπώνεται το μεγαλείο του συλλόγου.

Αναλυτικά o παίκτης του Άρη δήλωσε:

Για την παρουσία του κόσμου: «Είναι φανταστικό αυτό που βιώνουμε εμείς οι παίκτες. Αυτές οι εκδηλώσεις δείχνουν το μεγαλείο και το μέγεθος τους συλλόγου. Είναι μεγάλη χαρά που έρχονται εδώ, φίλαθλοι και μικρά παιδιά και συναντιόμαστε από κοντά».

Για το αν τους δίνει κίνητρο η σημερινή παρουσία του κόσμου: «Φυσικά. Θέλουμε τους οπαδούς μας δίπλα μας όλη τη χρονιά. Πολύ περισσότερο τώρα που έχουμε μπροστά μας δύο ντέρμπι. Είναι μεγάλη μας χαρά να τους έχουμε».

Για το κακό ξεκίνημα του Άρη στο πρωτάθλημα: «Δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Με μια νίκη την Κυριακή, η… μηχανή θα πάρει μπροστά».

Για την αλλαγή προπονητή: «Δεν ξέρω, δεν μπορώ να πω κάτι. Θα κάνουν την επιλογή ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής».

Για το ότι ο ίδιος προέρχεται από σερί αγώνων: «Δεν θα με επηρεάσει. Προέρχομαι από μια γεμάτη σεζόν αλλά έχω ρυθμό. Δεν με ενοχλεί καθόλου, ίσα-ίσα που μου είναι απαραίτητο. Κρατάω τον ρυθμό μου και θα συνεχίσω έτσι».

Διαβάστε επίσης