Σπάνε τα κοντέρ τα διαρκείας του ΠΑΟΚ

Ετσι, χωρίς να έχει ακόμα γίνει το μεταγραφικό “μπαμ” οι ΠΑΟΚτσήδες αγκαλιάζουν τη νέα προσπάθεια που επιχειρείται και σπεύδουν να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους για τη νέα σεζόν έγκαιρα.

Η διάθεση των διαρκείας πηγαίνει πολύ καλά και ήδη έχουν διατεθεί περισσότερα από 5000 γεγονός που κάνει τους διοικούντες την ΠΑΕ να αισιοδοξούν ότι η εικόνα της Τούμπας πέρυσι που σε αρκετά ματς ήταν απογοητευτική, δεν θα επανηληφθεί. Ειδικά αν έρθει και η μεγάλη μεταγραφή και το δεύτερο “ξέσπασμα” στιςπωλήσεις διαρκείας, αναμένεται να ξεπεράσουν τις 12.000 οι… μόνιμοι κάτοικοι Τούμπας, κάτι όχι ιδιαίτερα εύκολο σε τέτοιους οικονομικά χαλεπούς καιρούς.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου, η ΠΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η πρώτη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ολοκληρώνεται στις 12 Ιουλίου, με τους περσινούς κατόχους να έχουν το δικαίωμα ανανέωσης των ίδιων θέσεων, ενώ μέχρι και τις 30 Αυγούστου η διάθεση των καρτών της νέας περιόδου θα συνεχίζεται καθημερινά μέσω internet καθώς και από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας τα οποία λειτουργούν με το εξής ωράριο:

Καθημερινά: 09.00 – 19.00

Σάββατο: 09.00 – 15.00

Κυριακή: κλειστά»

Διαβάστε επίσης