Σπανός: «Ο Ατρόμητος παλεύει με σφεντόνες και άλλοι με μυδράλια»

Τον Γιάννη Αναστασίου παρουσίασε στους δημοσιογράφους, ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου Αθηνών, Γιώργος Σπανός και αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα της ομάδας, αλλά και του πρωταθλήματος:

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καλημέρα, ευχαριστούμε που βρίσκεστε εδώ, στην παρουσίαση του νέου μας προπονητή. Είναι γνωστό πως έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον κ. Αναστασίου. Δεν χρειάζονται περισσότερες συστάσεις, τον γνωρίζετε και τον γνωρίζουμε από το επιτυχημένο του πέρασμα από τον Παναθηναϊκό και πιστεύουμε πως θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Οι στόχοι μας δεν αλλάζουν, θέλουμε κάθε χρόνο να βρισκόμαστε στην πρώτη πεντάδα, στο Κύπελλο να προχωράμε όσο πιο μακριά γίνεται. Πρώτος στόχος είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, πρέπει οι κόποι όλης της χρονιάς να πιάνουν τόπο. Είχαμε οδυνηρό αποκλεισμό που μας πόνεσε, έφερε κάποια απογοήτευση στην ομάδα, αλλά πολύ γρήγορα το ξεπεράσαμε γιατί είμαστε μια οικογένεια και κάναμε μια πολύ καλή πορεία και πετύχαμε τους στόχους μας. Θέλω να καλώς ορίσω τον Γιάννη, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω, αποτελεί τιμή που είναι στην ομάδα μας. Όταν η υποψηφιότητά του έπεσε στο τραπέζι, γιατί στόχος ήταν προπονητής από την ξένη αγορά, είχε όλο το πακέτο που αναζητούσαμε και σήμερα είναι μαζί μας».

Για το αν ο Ατρόμητος μπορεί να κανει την υπέρβαση: «Πρέπει να είμαστε πραγματιστές και όχι ονειροπώλοι. Ο Ατρόμητος παλεύει με σφεντόνες και άλλοι με μυδράλια. Ο Ατρόμητος θεωρώ ότι έχει πιάσει ταβάνι. Ο ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν ξεφύγει. Εμείς κάνουμε πρωταθλητισμό στο δικό μας πρωτάθλημα και εμείς χτυπαμε παραδοσιακές δυναμεις.  Ο Ατρόμητος δεν είναι πετυχημένος μονο τα τελευταία δυο χρόνια. Πρωταγωνιστει πολλά χρόνια και βγαίνει Ευρώπη. Βλέπουμε και πόσα διαρκείας πουλάνε οι ανταγωνιστές μας και μας πιάνει θλίψη. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για τα μεταγραφικά:«Κάποια παιδιά έχουν φύγει, είμαστε σε διαδικασία να τους αντικαταστήσουμε με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Έχουμε πάρει τον Γιακουμάκη, είμαστε στα τυπικά για τον Χαρίση και θεωρώ πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινώσουμε ακόμα μία.Η μεταγραφική περίοδος είναι δύσκολη, οι καλοί παίκτες από το εξωτερικό δεν έχουν προτεραιότητα την Ελλάδα, χρειάζεται υπομονή, θέλουμε να καλύψουμε τα κενά με αξιόλογους ποδοσφαιριστές και θα ταιριάζει στη φιλοσοφία του κόουτς».

Για το τι χρειάζεται για να γίνει το γήπεδο μια «καυτή» έδρα:«Είμαι 15 χρόνια εδώ, είναι το μοναδικό ερώτημα που δεν μπορώ να βρω λύση.Σε όλα τα άλλα έχω βρει, σε αυτό δεν έχω απάντηση! Είμαστε υποχρεωμένοι, γι’ αυτούς τους ανθρώπους που έρχονται να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Από το υστέρημά τους δίνουν λεφτά για την ομάδα.Γι’ αυτούς είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Οι δύο υποψήφιοι αντίπαλοι του Ατρομήτου στο Γιουρόπα Λιγκ

Διαβάστε επίσης