Σπανούλης: «Να με δουν τα παιδιά μου να παίζω με την εθνική»

Είναι γεγονός. Ο Βασίλης Σπανούλης αποκάλυψε τους λόγους που θέλει να γυρίσει στην εθνική ομάδα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Cosmote TV, σε σχετική ερώτηση που του έγινε, παραδέχθηκε ότι τον ιντριγκάρει η ιδέα να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Όταν παίρνω μία απόφαση είναι πάντα συνειδητή. Με ιντριγκάρει να βρεθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες για μένα, τη χώρα μου και τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου δεν με έχουν δει να παίζω με την Ελλάδα και θα ήθελα να με δουν. Παρά το γεγονός ότι δεν έζησα καλά στην Εθνική ομάδα, θέλω να τους δώσω το καλό παράδειγμα. Θα τα βάλω όλα κάτω και θα αποφασίσω μαζί με την οικογένειά μου. Αν το αποφασίσω, θέλω να το πετύχω. Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλα παιδιά, αν δεν ξέρω τι θα κάνω εγώ. Αυτή τη στιγμή δεν το σκέφτομαι, θα γίνει όταν έρθει η ώρα», ανέφερε.

Στη συνέχεια σχολίασε τον χαρακτηρισμό που του απέδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ως «Κόμπι της Ευρώπης»:

«Ο Γιάννης πιστεύω με αποκάλεσε έτσι για θέμα νοοτροπίας και νικητή. Για αυτό το είπε. Στον κόσμο αρέσει να κάνει συγκρίσεις. Μας αρέσει να προβάλλουμε το αρνητικό. Για να πετύχεις πρέπει να είσαι πολύ σκληρός σωματικά και πνευματικά για να αντέχεις, να μπορείς να κάνεις αυτοκριτική και να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη», κατέληξε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα