Σπανούλης: “Είμαι δύο μήνες μέσα στο σπίτι”

Κλεισμένος στο σπίτι του εδώ και δύο μήνες είναι ο Βασίλης Σπανούλης, όπως υποστήριξε σε δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη στο “Mega”.

Μάλιστα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού κάλεσε όλον το κόσμο να ακολουθεί τις οδηγίες των ειδικών, προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά ο κορωνοϊός.

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, περνάμε όσο καλύτερα μπορούμε. Είμαι περίπου 2 μήνες μέσα, είναι όμορφο να έχουμε τα παιδιά μαζί μας σε αυτό. Περνάμε όμορφα τον χρόνο μας, παίζουμε, διαβάζουμε, βλέπουμε ταινίες, περνάει η μέρα χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Έρχονται και οι στιγμές της έντασης, προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι. Προσπαθούμε να δώσουμε συμβουλές. Δεν έχω βγει καθόλου έξω, έχω και το εγχειρισμένο πόδι μου.

Ό,τι κάνω, το κάνω μέσα στο σπίτι. Προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα μέσα. Ακολουθούμε οδηγίες και μέτρα της Κυβέρνησης. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, σίγουρα υπάρχει κόσμος που βιώνει πιο δύσκολες καταστάσεις, κόσμος που μένει σε πιο κλειστούς χώρους. Έχουμε μέρος που μπορούν τα παιδιά να τρέξουν και να παίξουν, καταλαβαίνω την ανάγκη του κόσμου για τρέξιμο, περπάτημα και καθαρό αέρα, αλλά πρέπει όλοι να θυσιαστούμε για να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε».

 

Διαβάστε επίσης