Σπάρτη: Τέρμα ποδοσφαίρου έπεσε πάνω σε 10χρονο παιδί και του έσπασε το κεφάλι

Το αγόρι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»

Σε τραγωδία παραλίγο να μετατραπεί το παιχνίδι για έναν 10χρονο σε γήπεδο κοντά στη Σπάρτη, όταν σιδερένιο τέρμα ποδοσφαίρου καταπλάκωσε το άτυχο παιδάκι και προκαλώντας του σοβαρούς τραυματισμούς.

Όλα αυτά την στιγμή που δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τον θάνατο ενός 19χρονου στη Χίο όταν έπεσε πάνω του μία μπασκέτα.

Το μικρό αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά όταν τον καταπλάκωσε ένα βαρύ σιδερένιο τέρμα ποδοσφαίρου. Ο 10χρονος, που έκανε διακοπές στο χωριό Κοκκάλα έξω από τη Σπάρη, έπαιζε ποδόσφαιρο με τον αδερφό του και άλλους φίλους του στο γήπεδο.

«Το τέρμα έπεσε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Τον πέταξε κάτω και το παιδί έμεινε αναίσθητο. Έχει σπάσει τη βάση του κρανίου του, έχει πάθει διάτρηση τυμπάνου, έχει σπάσει το κόκκαλο πάνω από το φρύδι και έχει κάνει ράμματα στο μάτι… Του ήρθε όλο το τέρμα στο κεφάλι», είπε μιλώντας στον Alpha, η μητέρα του 10χρονου και πρόσθεσε:

«Θέλω να φτιαχτεί, να μην υπάρξουν άλλα ατυχήματα. Το παιδί μου τη γλίτωσε στο τσακ, το επόμενο μπορεί να είναι νεκρό». Το αγόρι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, το τέρμα φαίνεται δεμένο με σχοινιά πάνω σε μια μπασκέτα, όμως οι γονείς του αγοριού αναφέρουν πως αυτό έγινε μετά το ατύχημα, επισημαίνοντας πως τις προηγούμενες ημέρες λίγο έλειψε να τραυματιστεί και το άλλο παιδί τους.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Alpha, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας υποστηρίζει ότι το ατύχημα δεν οφείλεται σε κάποια κακοτεχνία. Όπως ισχυρίζεται τα τέρματα τα είχαν δέσει με σχοινιά οι άνθρωποι του πολιτιστικού συλλόγου στο πλέγμα του γηπέδου και πως τα παιδιά τα έλυσαν, για να μετακινήσουν τα δοκάρια.

Διαβάστε επίσης