«Σπαθένιο» το 4-0 στην Τούμπα (χωρίς 7 βασικούς η Λαμία), φιλικά του Ολυμπιακού με τον Άρη!

Η προπαγάνδα έχει ξεφύγει τελείως από το Σαββιδοτεχνείο. Ο Άρης πήρε παλικαρίσιο 1-1 από τον Ολυμπιακό, η Λαμία έπαιξε με πιτσιρίκια κόντρα στον ΠΑΟΚ γιατί έχει ντέρμπι με την ΑΕΛ και οι Σαββιδοτέχνες αναρωτήθηκαν στην εκπομπή του Open Tv αν είναι καθαρό το πρωτάθλημα!

Αν αυτό δεν είναι σπαθένιο στο «Καραϊσκάκης», ποιο ήτανε, ρε; Της Λαμίας που το είπε ο ίδιος ο προπονητής της ότι έπρεπε να προφυλάξει παίκτες για το ματς με την Λάρισα; Ποιο από τα δυο ήταν φιλικό, όπως έλεγε κι ο Γκαρσία πριν από καιρό;

Που πας μακριά, όμως. Άπαξ και σου λένε για το πρώτο παιχνίδι στο Χαριλάου, τι ψάχνεις να βρεις. Με το έτσι θέλω να το βγάλουνε στημένο, ότι τα έφαγε κοροϊδίστικα ο Σιαμπάνης τα δυο γκολ του Μπουχαλάκη.

Στην γωνία τον περίμεναν τον Μήτρογλου οι Σαββιδοτέχνες, έτσι και δεν έβαζε το πέναλτι. Του χάλασε τη μαγιά ο Κωστάκης που το έβαλε. Αν δεν το έβαζε, είχανε να κατεβάσουνε οχετούς Άπαιχτοι είναι.

Αλλά, που το πας μακριά. Άπαξ και σου λέει ο Σαββιδοτέχνης ότι η διαφορά μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ είναι έξι βαθμοί κι όχι 12, άντε γεια και καθαρή καρδιά. Έχουν δική τους βαθμολογία οι Σαββιδοτέχνες.

Και πότε ήτανε, ρε, πέρυσι, πρόπερσι, που ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει 1-0 στον «Καραϊσκάκης» τον Ολυμπιακό κι αποσπάστηκε πέντε βαθμούς στην βαθμολογία, ο Κόλκας έγραφε ότι είναι οκτώ η διαφορά γιατί ο Ολυμπιακός ε΄ίχε να παίξει στην Τούμπα. Που πήγε και κέρδισε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα