«Σπίτι» του ο Μίχελ, στο τσακ γλίτωσε ο Μάκης

Μόλις τρία 24ωρα χρειάστηκαν για να επιβεβαιωθεί το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Α» για τα μελλούμενα στον ΠΑΟΚ. Όπως σας γράψαμε το Σάββατο 10/11σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπήρξε έκρηξη του Ιβάν Σαββίδη. Ο οποίος, απευθυνόμενος στους υπαλλήλους που πληρώνει για να «τρέχουν την ομάδα» είχε… ενημερώσει: «Θα σας διώξω όλους».

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ, ανέφερε: «Ποιος είδε τον ο Ιβάν Σαββίδη και δε φοβήθηκε. Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν απλά απογοητευμένος αλλά εξοργισμένος από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. Οι δύο αγώνες με τη Βίντι ήταν η “βαριά σταγόνα” που ξεχείλισαν το ποτήρι. Με συνέπεια να “αστράψει και να βροντήξει”.

Έχει ξοδέψει πολλά λεφτά και έχει την απαίτηση η εικόνα των “ασπρόμαυρων” στο γήπεδο να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που παρουσιάζουν. Δεν το βλέπει και αποφάσισε να παρέμβει. Ο Σαββίδης, σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε, έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους.

Και -σε όχι ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους- επέρριψε τις βασικές ευθύνη σε αυτούς που -έναντι διόλου ευκαταφρόνητου μισθού- είναι αρμόδιοι να “τρέχουν” την ομάδα. Δηλαδή, το αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση, και τον αθλητικό διευθυντή, Λούμπος Μίχελ.

Ο πυρήνας όσων τους είπε ο Ιβάν είναι πως απαίτησε να σοβαρευτούν και να αλλάξουν ρότα. Ώστε η εικόνα του ΠΑΟΚ να βελτιωθεί κατακόρυφα. Σε αντίθετη περίπτωση θα αναζητήσουν άλλη δουλειά και εργοδότη».

Μόλις 3 μέρες αργότερα, έγινε η πρώτη «καρατόμηση». Έστω και με εύσχημο (παραίτηση) τρόπο και με πολλές ευχαριστίες. Ο Λούμπος Μίχελ, από σήμερα (13/11) αποτελεί παρελθόν από μέλος του Δ.Σ. και από τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Την οποία αναλαμβάνει ο Μάριο Μπράνκο, ως τώρα Διευθυντής ανάπτυξης ποδοσφαίρου.

Δεν τον ακολούθησε, στην έξοδο, ο Μάκης Γκαγκάτσης λόγω ευνοϊκών -γι’ αυτόν- συγκυριών. Δηλαδή, από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έφερε ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Ατρόμητο. Έτσι, κέρδισε μια δεύτερη ευκαιρία και παράταση χρόνου. Αν όμως υπάρξουν εμφανίσεις αλά… Βίντι, τότε μάλλον ο Μίχελ θα έχει παρέα. Στην εξέδρα…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα