Σποτ του ΚΚΕ μαχαιριά στην Δούρου

Με την φονική πλημμύρα στην Μάνδρα και την τραγωδία στο Μάτι ξεκινά το τηλεοπτικό σποτ της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Το σποτ που επιμελήθηκε ο Περισσός είναι ότι χειρότερο για την Ρένα Δούρου, καθώς πέραν από τις πλημμύρες και την φωτιά δείχνει και την κατάσταση στην χωματερή, εκεί όπου ως περιφερειάρχης δεν έκανε απολύτως τίποτα.

Το σποτ ξεκινά με εικόνες από πλημμύρες, πυρκαγιές και χωματερές, ενώ εμφανίζεται η φράση «Τα αποτελέσματα της πολιτικής δημάρχων και περιφερειαρχών που υπηρετούν τις κυβερνήσεις, τα μεγάλα συμφέροντα, την Ευρωπαϊκή Ένωση τα ζήσαμε με το χειρότερο τρόπο».

Ακολουθούν εικόνες από λαϊκές κινητοποιήσεις και ακούγονται εργαζόμενοι να τονίζουν ότι «σε αυτές τις εκλογές στηρίζουμε δοκιμασμένους αγωνιστές που θα ‘ναι στο πλευρό μας. Θέλουμε αγωνιστές που να στηρίζουν τα δικαιώματά μας και όχι τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών. Θέλουμε ανθρώπους που να νοιάζονται πραγματικά για τα να βρουν λύση για τα προβλήματά μας. Που στάθηκαν απέναντι σε κυβερνήσεις, δήμους και περιφέρειες που μας φόρτωσαν νέα βάρη, φόρους και αβεβαιότητα».

Στη συνέχεια του σποτ εμφανίζονται στιγμιότυπα από ομιλίες των Νίκου Σοφιανού, υποψήφιου Δημάρχου Αθήνας, Γιάννη Πρωτούλη, υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Διαμάντως Μανωλάκου υποψήφιας Δημάρχου Πειραιά, Σωτήρη Αβραμόπουλου, υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Σωτήρη Ζαριανόπουλου, υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Ηλία Σταμέλου νυν εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Καισαριανής, Μιχάλη Σελέκου νυν εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Χαϊδαρίου, Βαγγέλη Σίμου νυν και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Πετρούπολης και Κώστα Πελετίδη νυν και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Πάτρας.

«Αυτή τη φορά κάνουμε τη διαφορά. Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού. Ψηφίζουμε «Λαϊκή Συσπείρωση» στους Δήμους και τις Περιφέρειες» καταλήγει το σποτ του ΚΚΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ:

Διαβάστε επίσης