Σπυρόπουλος: Στόχος το ΠΑΣΟΚ να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση

«Τα λάθη Μητσοτάκη δεν μπορούν να καλυφθούν από το μεγάλο ποσοστό»

Σε ενίσχυση των ποσοστών του στις δεύτερες εκλογές της 25ης Ιουνίου ελπίζει το ΠΑΣΟΚ, μετά το διψήφιο ποσοστό που κατάφερε να συγκεντρώσει στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου.

Και όχι μόνον, αφού τόσο ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, όσο και όλα τα κορυφαία στελέχη, διαμηνύουν πως η χώρα χρειάζεται μία «σοβαρή» αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, χωρίς να κρύβουν τις προθέσεις τους να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση στις εκλογές.

«Έχουμε ανεβάσει τις δυνάμεις μας»

«Έχουμε ανεβάσει 50% τις δυνάμεις μας και, σε απολυτό αριθμό, πάνω από 200.000 ήρθαν και εμπιστεύθηκαν το ΠΑΣΟΚ», σημείωσε, μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

«Έχουμε κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, είμαστε εδώ ως πρωταγωνιστές στο πολιτικό σκηνικό. Έχουμε κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα για να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ στην πολιτική ζωή του τόπου και να αποτελέσει έναν εναλλακτικό τρόπο διακυβέρνησης απέναντι στη ΝΔ», ανέφερε, προσθέτοντας ωστόσο πως «δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη η επαναφορά».

Τόνισε όμως πως το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ πήρε ένα μεγάλο ποσοστό, «όταν όλες οι δημοσκοπήσεις έδειχναν μονοψήφιο».

Όπως δήλωσε, μάλιστα, «έχουμε βάλει στόχο να είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση και ο πόλος απέναντι στη ΝΔ».

«Τα λάθη Μητσοτάκη δεν μπορούν να καλυφθούν από το μεγάλο ποσοστό»

Σχολιάζοντας την ευρεία εκλογική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και τη μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τόνισε πως «τα λάθη Μητσοτάκη δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από το υψηλό ποσοστό που πήρε».

Παράλληλα, επανέλαβε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «ήταν ο καλύτερος χορηγός του».

«Αντί να αναλογιστεί τις ευθύνες του ο κ. Τσίπρας, επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ, που έκανε σκληρή και εποικοδομητική αντιπολίτευση», σημείωσε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τα αίτια της εκλογικής ήττας του κόμματός του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα