Στα 1,2 εκατ. η συμφωνία για Παιανία!

Ο Γιάννης Αλαφούζος επιδίωκε στις συναντήσεις του με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για το αθλητικό κέντρο του Τριφυλλιού το καλύτερο δυνατό deal, ώστε να «ελαφρύνει» το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, ωστόσο μόνο αυτό δεν κατάφερε. Σε συμφωνία μπορεί να ήρθαν οι δύο πλευρές, αλλά τα χρήματα που θα βγάλει η «πράσινη» ΠΑΕ από τα ταμεία της θα είναι πολύ περισσότερα απ’ όσα αρχικά υπολόγιζε ο πρόεδρος του συλλόγου.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να καταβάλει 1,2 εκατ. ευρώ και μάλιστα οι 500.000 ευρώ θα πρέπει να παρουσιαστούν άμεσα μέσω εγγυητικής τραπέζης (την περασμένη σεζόν είχε παραχωρηθεί δωρεάν το αθλητικό κέντρο). Η συγκεκριμένα συμφωνία πάντως ήταν απαραίτητη ώστε να καταθέσει το Τριφύλλι πλήρη φάκελο στην ΕΠΟ για την εξασφάλιση της αδειοδότησης, μιας και αρχικά φέρεται να μην είχε συμπεριληφθεί κάποιο αθλητικό κέντρο.

Παράλληλα στη συζήτηση Αλαφούζου-Βαρδινογιάννη έπεσε στο τραπέζι και το ενδεχόμενο πώλησης της Παιανίας, κάτι που δεν απέκλεισε ο «Καπετάνιος». Μάλιστα όρισε και την τιμή στα 20 εκατ. ευρώ, ωστόσο στον Παναθηναϊκό φέρονται αποφασισμένοι να κινηθούν για την αγορά έκτασης, που μελλοντικά θα μπορούσαν να δημιουργηθούν αθλητικές εγκαταστάσεις.

X.M.

Διαβάστε επίσης