Στα άκρα η προπαγάνδα του Ιβάν στον Μαρινάκη, πέτυχε τον σκοπό της, ανάστατος ο Ολυμπιακός με τον Ονιεκούρου στην Μύκονο

Εγώ, μάστορα, δεν στέκομαι στο τι είναι αλήθεια και τι ψέματα. Στη σημερινή εποχή ξεπεράστηκαν όλα αυτά. Μόνο η προπαγάνδα ανθίζει. Επικοινωνία, σου λέει. Ο Ονιεκούρου μετά τη Μύκονο πήγε και στη Σαντορίνη και μετά στην Τήνο όπου άναψε κεράκι στην Παναγία.

Έγραψε το Σαββιδοτεχνείο ότι ο Ονιεκούρου ήταν στη Μύκονο, μετά το ματς με την Άιντραχτ. Ψέματα, δηλαδή. Η γυναίκα του ήταν, αλλά σάμπως έχει καμία σημασία; Κι αυτή Ονιεκούρου λέγεται στο φινάλε.

Ο Ιβάν Σαββίδης κάνει πλάκα στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτό έχω να σου πω εγώ. Με τα ψέματα. Σάμπως έχει σημασία; Σημασία έχει ότι έκανε άνω-κάτω τον Ολυμπιακό, ένα ψέμα.

Είναι έτσι ή δεν είναι, ρε; Μέχρι κι ο Μαρτίνς έκανε δηλώσεις για το ψέμα. Τινάχτηκε στον αέρα η ηρεμία του Ολυμπιακού εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Από ένα ψέμα που έγραψε το Σαββιδοτεχνείο.

Γιατί γράφτηκε αυτό το ψέμα; Ακριβώς γι αυτόν τον λόγο, μάστορα. Για να προκαλέσει φασαρία.

Πέτυχε τον σκοπό του; Βεβαίως, μάστορα. Πέτυχε η επικοινωνία του Σαββίδη. Με ψέμα; Με ψέμα, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, αδερφέ.

Έτσι παίζεται το έργο σήμερα. Κι ο Ιβάν έχει βγάλει την ανώτατη σχολή προπαγάνδας στη Σοβιετική Ένωση, δεν είναι τυχαίο που όχι μόνο κάνει την τρίχα-τριχιά, αλλά και πολυκατοικία μπορεί να την κάνει. Και αεροπλάνο, άμα λάχει.

Πολλές φορές, βέβαια, τα ψέματα φέρνουν και αρνητικά αποτελέσματα. Θα φανεί στο γήπεδο. Κυριακή κοντή γιορτή. Έφτασε η ώρα. 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα