Στα «αζήτητα» 17χρονη Ιρλανδή που παραμένει φρουρούμενη σε νοσοκομείο της Πάτρας

Παρότι οι δικοί της δήλωσαν την εξαφάνιση στην συνέχεια κανείς τους δεν ενδιαφέρθηκε για το κορίτσι, με αποτέλεσμα να παραμένει στο νοσηλευτήριο φρουρούμενη

Στα αζήτητα κυριολεκτικά παραμένει 17χρονη Ιρλανδή, που φιλοξενείται στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» της Πάτρας, επί 17 ημέρες και κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η τύχη της.

Η ιστορία της ανήλικης έγινε γνωστή όταν οι οικείοι της δήλωσαν την εξαφάνισή της και η Αστυνομία κινητοποιήθηκε για να την εντοπίσει. Πράγματι κατάφεραν να βρουν την 17χρονη στην περιοχή της Ακράτας, ενώ μαζί της ήταν και ένας Αμερικανός.

Τότε για την προστασία της, αποφασίστηκε η 17χρονη να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας», έως ότου οι εισαγγελικές αρχές αποφανθούν για την μετεγκατάστασή της.

Γιατί παραμένει στα «αζήτητα»

Το αξιοσημείωτο και απίστευτο παράλληλα γεγονός είναι πως παρότι οι δικοί της δήλωσαν την εξαφάνιση στην συνέχεια κανείς τους δεν ενδιαφέρθηκε για το κορίτσι, με αποτέλεσμα να παραμένει στο νοσηλευτήριο φρουρούμενη, από γυναίκες αστυνομικούς καθώς έχει τάσεις φυγής, σύμφωνα με το tempo24.gr.

Κι ενώ θα έπρεπε οι εισαγγελικές αρχές εδώ και 17 ημέρες να έχουν εκδώσει απόφαση για την  φιλοξενία της σε κάποιο από τα αντίστοιχα ιδρύματα της περιοχής δεν έχει καταστεί αυτό δυνατό.

Αποτέλεσμα, όπως σημειώνει ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας, είναι να δημιουργούνται ενδοϋπηρεσιακά προβλήματα δεδομένου ότι γυναίκες αστυνομικοί έχουν σταματήσει κάθε άλλη εργασία για να φυλάσσουν επί 24ωρου βάσεως την 17χρονη Ιρλανδή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα