Στα χαρακώματα οι παλιές και νέες ωραίες της ΕΠΟ

TOP SECRET: ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ...

Η γυναικεία φιλαρέσκεια γεννά ανταγωνισμό. Εδώ κοτζάμ Ρίτα Σακελλαρίου διεμήνυσε μέσω άσματος ότι «οι 40άρες ίσον με δύο 20άρες», για να δείξει πού υπερτερεί μία ώριμη γυναίκα σε σχέση με τη νεανική φρεσκάδα.

Με βάση όσα ακούγονται στους διαδρόμους της ΕΠΟ, οι παλιοσειρές μεγάλωσαν με την αείμνηστη αοιδό. Κάπως έτσι έχουν αρχίσει τα όργανα στα διάφορα γραφεία.

Οι υπάλληλοι με προϋπηρεσία στην Ομοσπονδία έχουν αρχίσει να εκτοξεύουν βέλη στις νεότερες συναδέλφους τους, δηλαδή σε εκείνες που προσλήφθηκαν την τελευταία διετία. Και είναι αρκετές, όπως λένε όσοι ξέρουν.

Φυσικά, τα σχόλια και τα καρφώματα δεν γίνονται ευθέως. Ούτε σχετίζονται μόνο με τη ζήλια για την εμφάνιση ή τη φρεσκάδα. Παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα. Όπως οι γνώσεις. Κυρίως στην τεχνολογία, την οποία οι νέες χειρίζονται άψογα.

Κι αυτή η λεπτομέρεια βάζει σε μειονεκτική θέση τις παλιοσειρές της ΕΠΟ. Κάπως έτσι δημιουργήθηκαν οι πρώτες τριβές, οι οποίες αυξήθηκαν όταν ο ανδρικός πληθυσμός άρχισε να δείχνει το ενδιαφέρον του προς τις φρέσκες παρουσίες.

Βρήκαν θέμα να ασχολούνται στο πάρκο Γουδή και να στοιχηματίζουν για την πρώτη δημόσια σύγκρουση μεταξύ συναδέλφων.

Διαβάστε επίσης