Στα χέρια Μητσοτάκη και Γραμμένου η «ολιστική μελέτη» FIFA/UEFA, αλλά τι… λέει για τις εκλογές της ΕΠΟ;

Στα χέρια του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου βρίσκεται η «ολιστική μελέτη» των FIFA/UEFA. Σύμφωνα με δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 έφτασε βράδυ της Τετάρτης και σήμερα Π΄έμπτη την παρέδωσε ο Ζόραν Λάκοβιτς και στην ΕΠΟ.

Κατά πως δήλωσε ο Υφυπουργός, η «ολιστική μελέτη» – σωτηρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ήρθε το βράδι της Τετάρτης και σήμερα Πέμπτη θα έφτανε στα χέρια του πρωθυπουργού.

Οι δηλώσεις του:

«Δεν έχουμε φέρει ακόμα το εκλογικό σχέδιο για την ΕΠΟ. Έχουμε την ολιστική μελέτη η οποία θα παραδοθεί σήμερα αργά το βράδυ. Αύριο θα είναι στα χέρια του Πρωθυπουργού. Βρέθηκα στην Ελβετία με εκπροσώπους της UEFA και της FIFA. Θα είναι μία ολιστική μελέτη περίπου στις 1.000 σελίδες. Στο σύνολό της είναι απολύτως σύμφωνη η κυβέρνηση για να την εφαρμόσουμε. Είναι προϊόν των ειδικών της FIFA και της UEFA».

Κι ο Υφυπουργός κατέληξε: « Επί της αρχής οι προτάσεις που περιέχονται είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Και όσον αφορά την λειτουργία του συνόλου, οι ελπίζουμε να αγκαλιαστεί και από την ΕΠΟ. Όποτε θέλουμε κάτι σαν ΕΠΟ ή Ελληνικό ποδόσφαιρο, ζητάμε η κυβέρνηση να βγει μπροστά και να δώσει λύσεις. Τότε δεν υπάρχει το αυτοδιοίκητο. Όταν όμως πας να τους χαλάσεις την βόλεψη, τότε φωνάζουν για το αυτοδιοίκητο. Το αυτοδιοίκητο δεν σημαίνει αυτόνομο κράτος. Είμαστε κυρίαρχο κράτος και δεν μας έχει καπελώσει καμία FIFA και καμία UEFA».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα